E-matching Opmerkelijk

 
2.4 (6)
1008   0
Schrijf een beoordeling
E-matching

E-matching.nl is een datingplatform voor hoger opgeleiden die singles willen leren kennen om samen iets op te bouwen. Dit zijn mensen die weten wat ze willen en niet bang zijn om er achter aan te gaan.  Ze hebben een carrieré of werken hier nog steeds aan maar willen ook een privéleven hiernaast.

Als u ook wilt dat iemand op u thuis wacht. Iemand die uitkijkt naar uw komst en waar u misschien een toekomst mee kunt opbouwen. Wacht dat niet langer. Wordt vandaag lid en krijg toegang tot vele singles die ook graag iemand willen vinden!


Website: www.e-matching.nl

 

Bezoekers-beoordelingen

6 reviews

5 stars
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(3)
 
(1)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.4
 
2.5  (6)
 
2.2  (6)
 
2.3  (6)
 
2.2  (6)
 
2.2  (6)
 
2.3  (6)
 
2.3  (6)
 
2.3  (6)
 
2.8  (6)
 
2.0  (6)
 
2.5  (6)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
(Updated: Mei 24, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Goed!!

Sterke punten: Ik heb een leuke vrouw nu leren kennen waar ik blij mee ben. En ik moet zeggen dat ik mijn bedenkingen had. Maar goed eind goed al goed?

Zwakke punten: Ik heb diverse keren bijna ruzie gehad met jullie klantenservice.. Het grappige is dat het NIET mijn schuld was, maar dat de klantenservice stug bleef bij hun mening! Een beetje coulant zijn is wel zo fijn!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.3

Prima!!

Sterke punten: Ik ben nu 2 maanden een klant van jullie en ik heb tot op heden niets te klagen. Ik heb nu 3 afspaakjes gehad. Daarnaast heb ik contact met 2 andere vrouwen.

Zwakke punten: Jullie klanteservice even aanspreken. Die zijn niet altijd begripvol!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Ben er nog niet over uit!

Ik ben nog een groentje op het moment. Ik doe heb nog niet een date gehad helaas. Wel heb ik contact met enkele vrouwen. Ik heb nog niet echt een mening gevorm. Al moet ik zeggen dat ik de antwoorden soms van vrouwen niet altijd geloofwaardig vind overkomen. Het lijken soms nogal standaard antwoorden. Misschien een reactie hierop e-matching.com?

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Weinig succes!!

Weinig Succes tot op heden gehad. Vrouwen lijken niet echt te willen afspreken. Vooral voorzichtig zo kan ik het beter noemen. Je kunt elkaar alleen zoveel leren kennen van achter een computer. Een drankje doen is al teveel. Ik begrijp dat het eng is als je iemand niet kent maar zo wordt het natuurlijk helemaal niets hé!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Heb een partner eraan overgehouden!

Ik heb hier wel een relatie aan overgehouden. Al moet ik zeggen dat dit niet doorgaans zo gaat. Mijn partner en ik hebben dan ook geluk gehad dat we elkaar hebben leren kennen. Ik heb andere afspraakjes gehad maar die gingen niet zoals ik gehoop had. Maar goed, ik geloof dat dat erbij hoort. Ik ben blij dat ik een fijne herinnering aan e-matching heb overgehouden.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

maak verwachtingen niet waar..

Ik heb mij ingeschreven met twijfel moet ik erbij zeggen. Maar ik dacht het kan lang niet zo slecht zijn. Ik heb echter met geen enkele vrouw nog echt 'contact' gehad. Ik krijg altijd vage antwoorden terug. En de vrouwen die wel iets terug zeggen, daar moet je veel tijd in steken voordat ze over afspreken willen praten.

Het kan aan mij liggen maar het gaat behoorlijk moeizaam allemaal. Daarnaast wordt er gevraagd om een de jackpot, terwijl de belofte niet helemaal wordt waargemaakt!