SMflirts Opmerkelijk

 
3.5 (15)
2256   0
Schrijf een beoordeling
SMflirts

Ben jij op zoek naar geile sexcontacten. Meld je dan net als vele andere vrouwen en mannen aan op Smflirts en vind een geile flirt. Smflirts is dé erotische contactsite met het grootste aantal gelijkgestemden!

Ben je op zoek naar iemand die net als jou bepaalde voorkeuren heeft en wil je verder napraten in een veilige omgeving dan is Smflirts iets voor jou. Je kunt hier met talloze mannen en vrouwen praten. Wij bieden de platform om nieuwe mensen te ontmoeten zonder dat je daar veel voor hoeft te doen!

Schrijf je vandaag nog gratis in en wie weet heb jij vanavond al een lekker spannend contact gevonden. Veel plezier!

 

Bezoek SMFlirts

Bezoekers-beoordelingen

15 reviews

5 stars
 
(0)
 
(10)
 
(1)
 
(2)
 
(2)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
 
3.2  (15)
 
3.7  (15)
 
3.7  (15)
 
3.2  (15)
 
3.3  (15)
 
3.9  (15)
 
3.1  (15)
 
3.7  (15)
 
3.3  (15)
 
3.4  (15)
 
3.5  (15)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Ingeschreven uit nieuwsgierigheid

Eerlijk gezegd had ik mezelf hier ingeschreven uit nieuwsgierigheid en niet omdat ik een wilde fantasie had. Nu is dat wel verandert, de gesprekjes en het discrete contact heeft gevoelens lost gemaakt waarvan ik niet wist dat ik ze had. Heerlijk gewoon, ik kan niet wachten om tot actie over te gaan.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Dankzij Smflirts de sm sessie van men leven

Mezelf ingeschreven een twee weken terug, de volgende dag mocht ik al langs komen bij een echte meesteres die mij de sessie van men leven heeft gegeven. Veel pijn gehad maar dat nemen we er bij, het beste dat ik ooit genoten heb :) kan niet wachten op de volgende sessies en misschien wel met een nieuwe meesteres!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Mooie dames, vindingrijk en gemakkelijk

Voor elk wat wils hier, ik heb de smaak al zeker te pakken. Mooie dames, vindingrijk, erotisch, discreet en ook lekker gemakkelijk om iemand te leren kennen. Als een gesprek niet goed loopt zoek je gewoon iemand anders, ik vind het super.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Geen negatief woord over te schrijven

Ach, geen negatief woord te schrijven. Leuke gesprekken, al twee leuke vaste contacten. Aan het regelen om elkaar te zien en iets spannends mee te maken. Ik ben in het algemeen zeer tevreden en heb zeker geen spijt dat ik mezelf hier heb in geschreven.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Geweldig om van thuis uit te chatten

Het is vrij moeilijk iemand te vinden die ook een SM fantasie heeft, of iemand die al ervaring heeft. Ikzelf had al ervaring in clubs en dergelijke, maar altijd naar clubs gaan is ook niet zo handig. Nu kan ik van thuis uit achter mijn PC chatten met vrouwen die ook ervaring willen op doen in een kinky manier. Geweldig gewoon

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Zeker 5 sterren, discreet en makkelijk

Ik doe dit discreet omdat ik gehuwd ben en mijn echtgenote hier niets van wil weten. Alles stiekem doen is altijd vermoeiend en vervelend geweest, nu ik deze site heb ontdekt is het veel makkelijker. Ik kan het vanop mijn mobieltje doen en alles geheim houden. Deze site krijgt van mij zeker 5 sterren

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Hier mijn mooiste meesteres leren kennen

Ik heb hier de mooiste meesteres van het land leren kennen, en wil haar met niemand delen. Ik ben volledig de hare en ze mag met me doen wat ze wil. Ik heb zolang gewacht op dit moment en eindelijk is het zover, toppie!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Nog maar net ingeschreven

Nog maar net ingeschreven dus een echte mening kan ik nog niet geven, tot hier toe sta ik er vrij positief tegenover maar we zullen zien. Ik hoop in elk geval iemand leuk te leren kennen die mijn wensen en fantasie respecteert.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Vrouw van mijn dromen gevonden

Ik was niet alleen op zoek naar BDSM maar ook wel meer, een partner, liefde, genegenheid, dat soort dingen. Ik weet ook dat een relatie niet blijft werken als je opgekropte gevoelens hebt, maar hier is het anders. Hier heb ik iemand leren kennen die net zoals mij dat stapje verder wil zetten. Ik ben van plan haar ten huwelijk te vragen, en ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat ze ja zegt. Bedankt SMflirts, dankzij jullie heb ik de vrouw van mijn dromen gevonden.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Elke man gaat voor een ander dan mij

Helaas nog geen afspraak gehad, ik wil de hoop niet opgeven maar elke man dat ik heb aangesproken is uiteindelijk met een andere vrouw gegaan. Ik blijf hopen dat ik een leuk iemand kan vinden en dat we samen een hele kinky tijd mogen beleven.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Ander doelgroep?

Ik heb niet echt het gevoel dat mensen helemaal op de hoogte zijn waar dit site precies om draait. De vrouwen zijn niet echt SM ingesteld. Ik zie dat andere hieronder dat ook is opgevallen. Voor de rest allemaal heel erg leuk en aardig. Maar ik wil wel mensen om mij heen die de zelfde behoeften hebben. Maakt het wel zo makkelijk!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Jammer!

Vince hieronder heeft het al gezegd ik heb het gevoel dat er geen mensen zijn die niet echt hardcore SM fans zijn. Als die er wel zijn zoek mij dan!! Ik wil gewoon iemand vinden met wie ik iets kan opbouwen maar dan wel met dezelfde hobby's. Ook zou het fijn zijn als we de wereld door dezelfde ogen zijn. Heb er nog geen gevonden helaass!! Terwijl ik wel genoeg tijd doorbreng op jullie zijn smflirts.nl!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Geen ANIMO!!

Ik heb tot op heden nou niet echt gehad van die is in to sm. Als ik praat met anderen leden dan krijg ik het gevoeld at het niet allemaal echt is. Het komt een beetje geforceerd over, of het niet oprecht is.

Ook heb ik nog GEEN afspraakjes gehad. Ik geef behoorlijk wat geld uit maar krijg er letterlijk NIETS voor terug. Als dit zo blijf doorgaan dan raken jullie een klant kwijt Smflirts.nl.

Sterke punten: GEEN
Zwakke punten: Fake?!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

SMflirts!

Ik heb het gevoel dat niet iedereen weet waar sm voor staat in smflirts. Als ik praat met sommige dat merk ik dat iedereen een andere kijk op nahoudt. Misschien wel een tip om anders aan te kunnen geven hoeveel iemand van sm houdt door uit 5 sterren te kunnen kiezen.

Ik heb verder nog niet echt gebruik kunnen maken van jullie website dus kan niet verder comment geven. Maar het is overduidelijk dat een aantal dingen beter kunnen!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Hoppa!!

Ik denk dat je instelling het belangrijkste is op Smflirts. Ik heb vooral veel geduld moeten hebben voordat er echt sprake van progressie bij de contacten. Vrouwen zijn nu wat terughoudend.

Na lang wachten heb ik 2 dates gehad en ik vind het geweldig!! Dit betekent natuurlijk niet dat, dat het alle keren raak was. Nee absoluut niet! Je moet vooral geduld hebben, heb ik gemerkt.

Ik zag trouwen wel enkele accounts waar ik mijn vraagtekens bij had, maar die moet je laten voor wat het is. Er is keuze uit genoeg. En ja ik word ook niet echt gelukkig van de prijzen. Maar laten we wel eerlijk zijn, we zijn hier dan ook niet even aan het winkelen!