SMProfielen Opmerkelijk

 
4.2 (13)
2055   0
Schrijf een beoordeling
SMProfielen

BDSM is een manier om seksueel te genieten van erotische contacten waarbij het uitvoeren van fantasieën en rollenspel centraal staan en waar bondage en straffen voorkomen. Uiteraard houd niet iedereen van deze vorm van sex en daarom is SMFlirts opgericht. Speciaal voor deze doelgroep die houd van extreme sex zoals SM, dominante spelletjes, vastbinden, slaag en blinddoeken. Alle mensen die op deze site zijn ingeschreven houden hiervan en zijn op zoek naar iemand om hun seksuele fantasieën waar te maken of verder uit te breiden. Je kunt hier gemakkelijk kinky sexdates vinden en je uitleven in de fetish wereld. BDSM contacten en kinky sex zijn populair, veel mensen houden hiervan of willen dit stiekem eens uitproberen. 

Bezoek SM profielen

Bezoekers-beoordelingen

13 reviews

 
(1)
 
(11)
 
(1)
2 stars
 
(0)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2
 
4.2  (13)
 
4.5  (13)
 
4.5  (13)
 
3.9  (13)
 
4.0  (13)
 
4.5  (13)
 
3.7  (13)
 
4.4  (13)
 
3.9  (13)
 
4.2  (13)
 
4.2  (13)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
4.7

Zweep Zweep er maar op los

Ik ben momenteel al meester van 1 slaafje via SMprofielen maar ik ben verder op zoek naar een tweede, heel erg fijn dat ik hier een vrouwtje naar mijn hart heb gevonden, eentje dat geen schrik heeft van een goede dominatie sessie. Bedankt.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Met mn nieuwe partner maken we dromen waar

Geen fout te melden, alleen maar positieve dingen. Ik heb mijn partner hier gevonden, en samen maken wij onze dromen waar. Dus aan de persoon die deze website opgezet heeft, hartelijk dank. Zonder had ik mijn partner nooit gevonden.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Fantasie uitgekomen, met zn drietjes SM

Mijn beste vriendin en ik hebben hier ons lust slaafje gevonden, samen kunnen wij onze fantasie uitleven en genieten er met zen drietjes heel erg van. Ik ben zeer tevreden dat ik deze site gevonden heb en de tijd genomen heb iemand te vinden, eindelijk konden we aan de fantasie werken die we al een lange tijd opgekropt hadden. 10 op 10!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Al 6 dates in 2 maanden

Wat kan ik zeggen, subliem gewoon. Onderweg voor mijn 6e date op 2 maanden tijd, dan mag je niet echt klagen geloof ik? Al verschillende leuke dames ontmoet die aan al mijn wensen voldeden, nu eens benieuwd voor deze date en dan laat ik wel wat meer weten!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Inmiddels veel meer ervaring

Sinds kort heb ik mij ingeschreven op SM profielen, eerst vond ik het een beetje een rare ervaring, meer bepaald omdat ik geen ervaring had met online dating/sex contact en zeker niet in de fantasie dat ik zelf wilde verder gaan. Ondertussen bevalt het me goed, al leuke chats gehad met dergelijke vrouwen/meiden en binnen enkele dagen een leuke date gepland. Ik kijk er naar uit!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Eerste date was met een player. De site is verder goed

Helaas zou ik graag zeggen dat ik tevreden ben maar... Ik ben het niet. Ik had een leuke man leren kennen, wel ik dacht dat hij leuk was tenminste, maar toen ik wilde afspreken bleek dat hij met meerdere dames contact had. Voel me wel een beetje in de maling genomen. Het is geen fout van de site maar het was geen leuke ervaring voor mij persoonlijk.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Erg spannend, vooral leuke chats

Mijn man is zelf niet erg avontuurlijk binnen de slaapkamer, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en met het advies van een vriendin een profieltje aangemaakt op deze website. Momenteel nog niemand gevonden, maar ik denk niet dat dat zo lang zal duren. Al een aantal leuke chats gehad en hopelijk vind ik iemand die dezelfde fantasie als mij heeft.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Ik voel me als een echte online meesteres

Ik ben momenteel al meester van 1 slaafje via SMprofielen maar ik ben verder op zoek naar een tweede, heel erg fijn dat ik hier een vrouwtje naar mijn hart heb gevonden, eentje dat geen schrik heeft van een goede dominatie sessie. Bedankt.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

De site is discreet en laagdrempelig

Ik heb mij ingeschreven op SM profielen omdat ik al een lange tijd mijn fantasie wil uitvoeren, maar daar tot nu toe geen aanstalte durfde tot te maken. Sindsdien heb ik een gezellige vrouw leren kennen, die net zoals mij op een discrete manier haar fantasie werkelijkheid wil maken. Hierbij dank ik SM profielen om mensen zoals ikzelf de kans te geven zichzelf te zijn.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Berichtensysteem kan duidelijker. Maar ik blijf zoeken

Het berichten systeem kan misschien wat duidelijker zijn, maar dat terzijde ben ik er blij mee. Leuke date al gehad, jammer genoeg waren we niet echt een goede match maar ik geef niet op en hou de moed hoog dat ik iemand anders zal vinden.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Profiel maken is makkelijk, net als contacten maken

Tot hier toe is er nog niets spannends gebeurt, misschien omdat ik nog maar een week een profiel heb aangemaakt, ik weet het niet. Ik wacht geduldig af. Wel al een leuk contact aangeknoopt met tot hier toe een eerlijk persoon, dus ik wacht af en hoop op een mooie uitkomst.

Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Perfect plek om slaafjes te scouten

Ik ben professioneel meesteres en geniet ervan om nieuwe slaafjes wat respect bij te brengen. Vaste klanten van mij gedragen zich netjes, maar soms geef ik de voorkeur aan een groentje. En SMprofielen.nl is de perfecte plek om nieuwe slaafjes te scouten. Mannen met weinig ervaring in bdsm kies ik hier uit om ze naar mijn wil te laten gedragen. Soms gewoon via een berichtje over de site, als ze zich gedragen dan voor een echte sessie.
Op SMprofielen is het gemakkelijk zoeken voor mij en gemakkelijk selecteren. Ik zal de site nog lang gebruiken, zolang er nieuwe geschikte kandidaten voorbij blijven komen

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Goede manier om kennis te maken

Ik was nog volledig nieuw met mijn bdsm gevoelens, maar op SMprofielen kan ik hier toch meer invulling aan geven. Hier heb ik een leuke eerste introductie in de SM wereld gekregen, met verschillende dominante meesteressen. Aangezien het mijn eerste ervaring is heb ik nog neit echt vergelijkingsmateriaal, maar de site komt op mij goed over.