DeFlirtClub Opmerkelijk

 
2.4 (10)
2219   0
Schrijf een beoordeling
DeFlirtClub

Je bent blij met je huidige leven, je partner. Je hebt alles wat je wilt maar je bent op zoek naar dat spanning en aandacht dat je had in het begin van je relatie. De sleur waar je in ziet heeft je passief je en je wilt weer leuke dingen doen..

DeFlirtClub geeft je de kans om uit je sleur te ontsnappen. Je kunt in contact komen met mannen en vrouwen die hetzelfde mee hebben gemaakt of hetzelfde meemaken. Je hier vriendschap of een fijne vriend(in) waar je mee kunt praten of fijn samen mee kunt lachen.


Ben je ook toe aan een verandering en wil je nieuwe mensen en vrienden leren kennen schrijf je dan snel in en maak gebruik van ons platform waar je mannen en vrouwen kunt ontmoeten!

 

Website: www.DeFlirtClub.nl

Bezoekers-beoordelingen

10 reviews

5 stars
 
(0)
 
(1)
 
(2)
 
(6)
 
(1)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.4
 
2.3  (10)
 
2.5  (10)
 
2.7  (10)
 
2.6  (10)
 
2.5  (10)
 
2.3  (10)
 
2.5  (10)
 
2.2  (10)
 
2.4  (10)
 
2.3  (10)
 
2.3  (10)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Nog leuk!!

Ik ben nu met twee dames in gesprek waarvan ik eentje de voorkeur geef. Ik zie daar wel verder toekomst is. Ik zeg meteen erbij, dat er wel heleboel fake accounts tussen zitten. Wel zo fijn als jullie van deflirtclub.nl hier iets aan doen voor jullie huidige klanten!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.3

Tevreden!!

Ben tevreden. Ik ben nog niet actief bezig maar wat ik tot op heden gezien heb, niets over te klagen. Ik heb alleen wel soms de vermoeden dat er echt enkele fakes tussen zitten. Als deflirtclub.nl hier iets aan kan doen dan graag!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Prima toch!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal geen verwachtingen had. Misschien dat ik het daarom allemaal best vind. Ik wel twee leuke vrouwen leren kennen. Bij een heb ik ook het gevoel dat er meer in zit.

Ik kan me wel vinden in dat het een beetje duur is. Ook zitten enkele accounts bij waarvan ik denk dat dat niet helemaal pluis is.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

SLECHT!!

Sterke punten: werkelijk geen. Ik ben het eens met mijn lotgenoot hieronder!
Zwakke punten: Ik voel me opgelicht. Ik heb geprobeerd, ook me best gedaan om iemand te vinden op jullie site. Maar ik heb niemand waarvan ik denk dat is nou een echte persoon. Ik wil een levenspartner vinden. KUNNEN JULLIE NOG GEWOON JULLIE WERK DOEN EN MIJ DAARBIJ HELPEN DEFLIRTCLUB.NL??

(Updated: Januari 20, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.7

Niet goed!!

Sterke punten: GEENN!!
Zwakke punten: Het is triest dat jullie proberen steeds mensen ervan te overtuigen dat jullie een kans bieden om gelukkig te worden. Er zijn mensen waaronder ik die echt op zoek naar een metgezel een levensparter. En dat het dan al die fake accounts en als je iemand spreekt die antwoorden die je krijgt. Daar weet je dat iets niets haaks is. IK VIND DAT NIET KUNNEN!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.1

Geslaag!!

Heb een leuke vrouwtje hier aan overgehouden. Ik ben blij met haar. Al moet ik zeggen dat niet alles goed verliep. Heb wel vaker problemen gehad met betalingen die niet goed verwerkt waren of dat er teveel geld van mijn bank afgeschreven werd. Maar eind goed al goed. De klantenservice heeft alles wel netjes opgelost, dus dat was wel fijn.

Gewoon goed!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Goed Concept!

Ze hebben hier een goed concept, alleen werkt het niet! Ik wil graag afspreken met iemand maar de vrouwen zijn wantrouwig, lijken het niet allemaal te vertrouwen. Bovendien geven ze aan meer tijd nodig te hebben voordat ze overgaan tot afspraakjes. Het kan aan mij liggen maar ik wil niet alleen chatten, dat kan ik op diverse sites. Het is jammer dat je een beeld word geschets van afspraakjes en dan je uiteindelijk bedrogen eruit komt!!

Zwakke punten: Geen afspraakjes, Losse beloften
Sterke punten: GEEN

Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Slecht!!!

Ik kon om een of ander reden mijn abonnement niet opzeggen!!!! WAAROM NIET!!! Ik moest nog een maand, ook dat heb ik gedaan en dan nog zie ik dat er een afschrijving is aan het einde van de maand.

Het probleem was niet dat ik geen contact had met vrouwen, maar ik wilde het gewoon niet. Daar moet een ieder vrij in zijn zo een keus te maken.

HET IS NIET MOET NIET ZO MOEILIJK OM EEN LIDMAATSCHAP OP TE ZEGGEN!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Het is geen goudmijn..

Flirtclub, daar vond ik het persoonlijk allemaal niet soepel
en vanzelf gaan. Je moet er wel écht tijd in steken om iemand te leren kennen. Ik heb eerst een abonnement gekocht om gewoon te kijken of er uberhaupt interresante vrouwen er tussen zaten.

Mijn ervaring is dat vrouwen niet zitten te wachten om met de eerste beste de bed in te duiken. Maar ik heb wel enkele gesprekken gehad waarvan ik denk, ja oke. Ik vind de abonnement een beetje aan de dure kant. Daar mag best wel wat van af vind ik.

Voor mijn gevoel kun je best leuke gesprekspartners vinden maar ga er niet van uit dat je met de eerste beste de bed in kunt duiken want dan ben je op de verkeerde website...

Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Je krijgt wat ze beloven..

Nou, ik heb mijn ingeschreven en kreeg meteen al berichtjes. Ik ben nu nog alleen aan het rondkijken. Moest wel een abonnement kopen, dat was een beetje pittig. Voor de rest, zijn er gewoon leuke dames te vinden!
En ja, er zitten fakes er tussen. Maar je kunt kiezen uit talloze anderen!