Flirtbericht Opmerkelijk

 
2.4 (11)
3079   0

Bezoekers-beoordelingen

7 reviews with 2 stars

11 reviews

5 stars
 
(0)
 
(1)
 
(3)
 
(7)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.4
 
2.2  (11)
 
2.4  (11)
 
2.8  (11)
 
2.3  (11)
 
2.3  (11)
 
2.6  (11)
 
2.5  (11)
 
2.3  (11)
 
2.5  (11)
 
2.5  (11)
 
2.6  (11)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
7 resultaten - getoond 1 - 7  
 
Sortering 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Goed!!

Ik heb nu een leuke date gehad en ik heb niets te klagen. Het was gewoon goed. Ik heb nu nog wel contact met haar maar laat het voor wat het nu is. Ik kom net uit een relatie en ben niet echt op zoek naar iemand maar meer om iemand mee te praten. Ik vermaak me!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.3

Goed!!

Ik heb mijn vraagtekens of dit allemaal wel echt is, maar ik wel iemand gevonden waar ik blij mee ben.

Ik had soms mijn vraagtekens bij enkele accounts die echt nep bleken te zijn. Je kon namelijk de foto's op google vinden. En jullie prijzen. Geld trouwens voor allen datinsites, kunnen jullie dat niet iets goedkoper maken?!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Slecht!!

Ik ben nog altijd op zoek naar de juiste persoon. Ik heb nog niemand gevonden. Ik vind jullie site wel een beetje duur en zie enkele accounts waarvan ik denk dat is niet juist. Maar in zijn algemeen ben ik niet ontevreden. Ik hoop echter wel dat ik iemand vind die voldoet aan mijn eisen. Anders ben ik wel een ontevreden klant. Ik geef veel geld uit en wil daar wel iets voor terug hebben!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.8

Gewoon lekker flirten!!

Ik wilde vooral flirten en dat heb ik gewoon kunnen doen. Kan ik nog steeds gewoon fijn doen. Ik ben niet echt op zoek naar iemand maar gewoon een leuke vrouw om mee te praten en te flirten. Ik wil nu even alleen zijn en zit niet echt op een relatie te wachten. Dus dit werkt prima voor mij!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Positief

Ik zal wel een uitzondering zijn maar ik heb nu echt een gesprekpartner waar ik gewoon vaker meer klets. Het was niet mijn intentie om meer dan een leuke gesprekspartner te vinden. Ik kan dus begrijpen als een heleboel zeggen dat bij het afspreken het niet soepel verloopt. Ik ben in ieder geval wel tevreden.!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Mixed Feelings!

Ik heb mixed feelings. Ik heb wel gedate met 2 vrouwen dat verliep goed. Maar ik probeer daarnaast te praten met ander vrouwen en dat gaat wel moeizaam. Ik weet niet precies waar het aan ligt dat het bij de ene wel goed gaat en bij de andere niet. Maar dit zal wel te maken hebben met dat ene een ander wat makkelijker vertrouw vermoed ik.

Sterke punten: Goed concept
Zwakke punten: niet alle vrouwen willen afspreken!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Slecht, Slecht, Slecht

Ik heb TOT op heden nog geen normaal contact gehad met vrouwen. Als ik probeer te praten met vrouwen krijg ik altijd hele vage antwoorden terug. Het kan toch niet zo zijn dat iedere contact op deze manier verloopt?! Ik dacht eerst dat het aan mij lag maar dat twijfel ik nu echt steeds meer aan!!

Geen goed boel dit hoor!!

7 resultaten - getoond 1 - 7