GeheimeDatingClub Opmerkelijk

 
2.4 (9)
2128   0
Schrijf een beoordeling
GeheimeDatingClub

GeheimeDatingClub brengt je in contact met leden die op zoek zijn naar spanning en passie. Vind een leuke flirt, een spannende date of een gewoon een vriend(in).

Je zit in een langdurig relatie en je bent blij en alles gaat goed. Echter voel je dat je passief wordt langzaam maar zeker. Je bent misschien op zoek naar een nieuwe klik, een vriend(in) of een leuke contact. Je wilt iets nieuws, iets spannends maar je wilt geen grote verandering in je leven.

Dit wil je natuurlijk doen in een veilige omgeving, dat GeheimeDatingClub haar leden biedt. Wij zorgen voor de platform en onderhouden deze en houden toezicht zodat je ongestoord je contacten kunt onderhouden.

U kunt u kosteloos inschrijven en meteen lid worden zodat u toegang heeft tot andere leden.

Schrijf u meteen in!

 

Website: www.GeheimeDatingClub.nl

Bezoekers-beoordelingen

9 reviews

5 stars
 
(0)
 
(1)
 
(2)
 
(6)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.4
 
2.3  (9)
 
2.3  (9)
 
2.6  (9)
 
2.5  (9)
 
2.5  (9)
 
2.6  (9)
 
2.6  (9)
 
2.5  (9)
 
2.1  (9)
 
2.3  (9)
 
2.2  (9)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
2.3

Voruwen zijn terughoudend!

Sterke punten: Leuke vrouwen, leuke matches
Zwakke punten: De vrouwen zijn erg voorzichtig met afspreken. Ik vind dat jammer omdat ik echt erg veel investeer in een gesprek. Als dat niets wordt dat is teleurstellend.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

O

Sterke punten: GEEN!!
Zwakke punten: Sterk ontevreden. Ik ben op nu al een geruime tijd een klant van jullie. Ik ben buitengewoon ontevreden. Ik heb erg veel geld uitgegeven tot op heden en er letterlijk niets voor terug gehad. IK BEN HIER NIET BLIJ MEE!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Slecht!!

Sterke punten: Veel keuze!!
Zwakke punten: Ik heb werkelijk het gevoel dat het allemaal niet deugd. Ik vraag me af of er wel echt vrouwen achter die computerschermen zitten die met mijaan het praten zijn! Het is merkwerkwaardig dat het op deze manier moet. Zeker als je daadwerkelijk iemand wilt leren kennen!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Tevreden.

Ik ben tevreden. Ik heb nu al twee dates gehad waar ik echt blij ben. Met een van de vrouwen heb ik nog steeds dagelijks contact. Misschien dat dat wel iets serieus wordt. Mij ging het makkelijk af als ik mezelf vergelijk met anderen. Misschien een kwestie van geluk. Ik weet het niet maar je hoort mij niet klagen.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Prima toch!!

Het zal wel aan mijn liggen, maar tot op heden vind ik het prima gaan. Ik heb eigenlijk nog maar een keer afgesproken met een vrouw en ik was niet ontevreden. Ik begrijp best dat mensen die niet slagen, gefrusteerd raken. Maar je moet niet vergeten dat dit geen goudmijn is.... helaas maar waar!

Ik ben gewoon tevreden maar dat is misschien omdat ik er niet al te veel van verwacht. Maar hoe dan ook, succes allen!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

Nog een afspraak gehad!!

Alle vrouwen die ik gesproken, nog geen keer heb ik met ze kunnen afspreken. Ik dacht het de bedoeling was om af te spreken met elkaar zodat je een leuke tijd met elkaar kunt hebben?!!

Daarnaast betaal ik ook echt om in contact te komen met vrouwen, niet om alleen te praten met vrouwen. DAT KAN IK OOK IN DE KROEG!! Als ik betaal voor de diensten dan wil ik ook waar voor mijn geld!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

nog geen afspraak gehad

Ik heb tot op heden geen afspraak nog gehad. Het heet geheimedatingclub, dus wel leuk als ik kan daten. Vind de prijs voor een abonnement ook een beetje duur. Ik heb dit vergeleken met andere site, dus ik weet waar ik het over heb.

Verder vind ik dat de klantenservice ook in de gaten moet houden welke profielen fakes zijn. Begrijp mij niet verkeerd, ik zeg niet dat ze allemaal fakes zijn. Maar wel fijn als hier wat beter op gelet wordt.

Ik heb trouwens wel enkele vrouwen gesproken. Dat ging wel goed. Ik heb echter nog geen dates gehad. Ik hoop dat die nog wel gaan komen...

Gemiddelde beoordeling 
 
3.5

Niet ontevreden...

Na lang overwegen toch maar ingeschreven. Ik heb bij enkele accounts mijn twijfels gehad inderdaad, maar er was voor mij meer dan zat om uit te kiezen.

Ik heb nu nog een afspraakje gehad en dat ging goed. Soms zijn de dames wat langzaam met antwoorden maar je krijgt wel antwoord. Dus misschien ben ik te ongeduldig!

Probeer het een keer zou ik zeggen!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Nou gewoon goed toch?

Kijk niemand vind het leuk om te betalen maar als je wat wilt dan moet je er ook de moeite voor doen. Ook ik heb credits moeten en ik heb daar absoluut geen spijt van!

Ja, je moet soms wat moeite doen om andere te leren kennen, maar dat goed ook in de kroeg, niet waar?

En in alle eerlijkheid, ja ik ben ook fakeaccounts tegengekomen. Maar het verhouding tussen man/vrouw vind ik prima, omdat er genoeg andere zijn waar ik wel uit kan kiezen!

Geen zwakke punten wat mij betreft!