Omacontact Opmerkelijk

 
3.5 (13)
2610   0
Schrijf een beoordeling
Omacontact
Ben je op zoek naar rijpe vrouwen bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij OmaContact, hier vind je de stoutste vrouwen van heel Nederland! Elke dag komen er nieuwe vrouwen bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.
 

Spanning in je leven

Iedereen heeft er wel eens last van, je mist uitdaging, je raakt verveelt, de sleur slaat toe. Of je nou wel of geen relatie hebt, dit gevoel overvalt ons allemaal wel eens. OmaContact heeft voor jou de oplossing: duizenden sletjes in heel Nederland zijn op zoek naar jou. Meld je snel en aan en kijk wie je leuk vindt, contact is zo gelegd!
 

Veilig flirten

Alle profielen op de website worden handmatig gecontroleerd. Kom je toch iets tegen waar je twijfels over hebt stuur ons dan direct een bericht via support. Daarnaast gaan we uiteraard vertrouwelijk om met jouw gegevens, we zullen deze gegevens nooit openbaar maken. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop, je kan op ons rekenen!
 

Hoe werkt het

Een profiel aanmaken is binnen 1 minuut gebeurd. Daarna kan je zoeken in alle profielen, kijk rustig rond. Heb je een leuk sletje gevonden en wil je een berichtje versturen? Dan kan je de eerste 3 berichten gratis versturen, daarna betaal je een kleine vergoeding per bericht. Is het contact gelegd en klikt het? Dan staat jou niks meer in de weg!
 
 

Bezoek OmaContact

Bezoekers-beoordelingen

13 reviews

5 stars
 
(0)
 
(10)
3 stars
 
(0)
2 stars
 
(0)
 
(3)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
 
3.3  (13)
 
3.8  (13)
 
3.8  (13)
 
3.3  (13)
 
3.5  (13)
 
3.9  (13)
 
3.0  (13)
 
3.8  (13)
 
3.3  (13)
 
3.5  (13)
 
3.6  (13)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Many sickle-shape addiction chemotherapy; minora.

http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin Without Prescription tbe.nsms.datingkeuze.nl.amc.db http://mewkid.net/order-amoxicillin/

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

O adverse secretin; digits episodes, gut personalities.

http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg cjs.rcts.datingkeuze.nl.ucj.oh http://mewkid.net/order-amoxicillin/

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Slecht

Alleen maar fake profielen

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Erg goede site

Na het overlijden van mij vrouw hebben mijn beide dochters gezegd dat het voor opa te vroeg was om eenzaam te zijn. Beide wonen ze een eindje van me vandaag dus meestal heb ik weinig visite. Ik ben opzoek gegaan naar een aantrekkelijke, rijpe dame en ik hoop dat het geluk ook aan mijn kant zal staan.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Aanrader!

Ik kan het iedereen aanraden hier een profieltje aan te maken. Leuke vrouwen, leuke gesprekken en nog veel leukere afspraakjes. Zeker doen als je net zoals ik al lange tijd op zoek bent naar een rijpe oma die weet hoe het spannend te maken in de slaapkamer. Ik heb inmiddels al veel avontuur beleefd achter de gesloten slaapkamer deur van mijn rijpe vriendin.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Gemak!

Voor een oudje zoals mij is het makkelijk deze website te gebruiken. Ik ben nooit erg handig geweest en al zeker niet met de technologie van deze eeuw, maar dit lukt me perfect. Nu alleen nog een leuke vrouw vinden en dat maakt het plaatje helemaal compleet

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Eindelijk weer samen genieten

Als je ouder ben dan ga je niet meer stappen of in het café hangen, wat nieuwe contacten maken dan ook weer moeilijker maakt. Daarom ben ik hier beginnen rondkijken, en inmiddels heb ik de opa van mijn leven gevonden. Samen willen wij verder genieten van de tijd die ons nog resteerd. Op elke mogelijke manier

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Geile ervaringen :)

Als sinds ik een tiener was, was het mijn droom om een heerlijke nacht met een oma te beleven. Leontien is een mooie vrouw met de perfecte rondingen en op haar 58 jaar was zij net wat ik zocht. Zij had net zoals mij een fantasie maar dan met iemand jonger, samen maken wij elkaars fantasie waar. Leonien schat je bent geweldig

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Tweede kans

Het is moeilijk de keuze te maken tussen verschillende leuke mannen, maar uiteindelijk is de keuze gevallen op een lieve man die mij telkens weer vlindertjes bezorgd. Ik wil OmaContact hier bij bedanken om deze oma een tweede kans op nieuw geluk te geven.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Nieuwe deuren geopend

Ik als rijpe vrouw met een fantasie was op zoek naar een ouder koppel die ook wat fun wilde beleven. Samen naar de kamping en eindeloos genieten daar hou ik van. Ik wil zoveel mogelijk genieten en met zoveel mogelijk mensen afspreken, dankzij deze site zijn er nieuwe deuren voor me open gegaan.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Reismaatje gevonden

Na jaren alleen te zijn ben ik op zoek gegaan naar een leuke vriendin om me te vergezellen op leuke reisjes, cruises en dat soort dingen. Alleen is maar alleen, en niemand is gemaakt om eenzaam te zijn. Ik heb een leuk contact gevonden en ik hoop dat zij mijn nieuwe vriendin zal worden ook. We hebben altijd leuke gesprekken en we hebben veel eigenschappen gemeen. Zeer blij dat ik er voor gekozen heb deze website te proberen.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Liefde op eerste gezicht

Graag willen wij OmaContact bedanken om het mogelijk te maken ons gepensioneerde de kans te geven nieuwe liefde te vinden en te bewijzen dat er op liefde geen leeftijd staat. De liefste vrouw ooit stuurde mij hier een berichtje en dat was liefde op het eerste zicht. De zoen die volgde wanneer we elkaar voor het eerst in de ogen keken was het mooiste moment van mijn leven tot hier toe. Deze zomer maken we ons eerste reisje samen

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Waar voor mijn tijd

Op deze website heb ik al het minste fake profielen gevonden. Ik had me er al bij verschillende aangemeld in het verleden, met allemaal deze uitkomst. Of wel waren de profielen fake of de vrouwen wilde sex tegen betaling. Aangezien ik daar niet aan deed had ik de hoop opgegeven maar toen hoorde ik van deze site en ik ben zeker niet teleurgesteld. Eindelijk krijg je waar voor je tijd en geld.