Omazoekt Opmerkelijk

 
2.2 (11)
3385   0
Schrijf een beoordeling
Omazoekt

U bent wat ouder en dus op leeftijd. Maar ook u wilt contact met anderen. Omazoekt geeft de ouderen onder ons de mogelijkheid om anderen te leren kennen, hetzij voor liefde anders gezelschap..

Omazoekt biedt u een platform waar je mannen en vrouwen op leeftijd kunt vinden met je kunt contact leggen. Je kunt uitgebreid zoeken in ons klantendatabase. Je doet dit in een veilige omgeving. Onze moderators bewaken nieuwe profielen en zorgen ervoor dat deze handmatig worden gecontroleerd op echtheid.

Je schrijft jezelf gratis in en je krijgt van ons drie gratis credits waarmee u drie berichten kunt versturen. Hierna zult u credits moeten kopen.

Bent je op zoek naar nieuwe contact of wil je gewoon iemand vinden om mee te praten of om gezelschap? Schrijf je dan nu in!

 

 

Bezoek OmaZoekt

Bezoekers-beoordelingen

11 reviews

5 stars
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(8)
 
(1)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.2
 
1.9  (11)
 
2.2  (11)
 
2.4  (11)
 
2.5  (11)
 
2.4  (11)
 
2.4  (11)
 
2.5  (11)
 
2.1  (11)
 
2.2  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
2.3

Moet nog echt beginnen..

Sterke punten: Ik heb vooral gekeken naar de vrouwen die op de site zich hebben aangemeld en ik ben er tevreden over. IK heb mijn bedenking bij enkele maar voor de rest gewoon goed. Ik moet nog wel beginnnen met echt proberen!

Zwakke punten: Tjah, jullie prijzen! Misschien kunnen jullie daar wat aan doen> Ik overigens dat de meerderheid op deze site de prijs als een zwakke punt aangeeeft. Misschien belangrijk om iets daarmee te gaan doen..

Gemiddelde beoordeling 
 
2.4

Goed!!

Sterken punten: Leuke vrouwen en kan gewoon goed praten met die vrouwen hier. Dat vind ik wel fijn. Ik ben helaas nog niet iemand tegengekomen waarvan ik denk dat is nou iemand voor mij.

Zwakke punten: Prijzig!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.4

Tevreden!!

Sterke punten: Lekker bezig, mooie vrouwen.
Zwakke punten: Omazoekt.nl zorg er asjeblieft voor dat de fakeaccounts verwijdert worden.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.1

Niet echt wat ik gedacht had!!

Ik heb mij al inmiddels uitgeschreven. Ik had denk ik andere verwachtingen. Ik had gedacht om vrouwen te vinden die super lekker zouden zijn. Dus echt milfs maar, nee hoor!! Kan best zijn dat ik mij op een verkeerde website heb ingeschreven. Kunnen jullie mij mischien wel de juiste kant opsturen?!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Ongelukkig!!

Ik ben werkelijk ongelukkig met de gang van zaken op dit moment. Ik heb getracht met enkele vrouwen te praten en ik word hier NIET GELUKKIG VAN!! Het lijken wel robots op deze manier dat ik het niet geloofwaardig vind over komen. Het duurt even voordat ze antwoorden en de antwoorden zijn behoorlijk standaard, soms zelf uit context! Iemand anders die het op deze manier ervaren heeft?

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Knallen!!

Gewoon knallen en gaan! Ik heb niets negatief te vermelden. Ik heb een aantal dates gehad waar ik echt blij mee ben. Waar ik nu een vaste relatie aan overgehouden heb. Ik ben tevreden en gelukkig! Wel een een tip, misschien dat jullie, omazoekt.nl, de site een lakje verf kunnen geven. Het ziet er behoorlijk outdatet uit!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Goed Toch!

Ik heb mij aangemeld en daarna kwamen de berichten binnenstromen. Ik weet niet of ze allemaal net zo geloofwaardig zijn, denk het zelf niet. Ik heb het ook nu maar gewoong gelaten voor wat het is. En zal ook binnenkort mijn verzoeken om mijn account te laten verwijderen. Ik heb niet gevonden wat ik zocht!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Niet realistisch!!

Het kan best toeval zijn maar het valt mij op dat er een heleboel profielen bij zitten waarvan ik vrijwel zeker weet dat deze nep zijn. De profielfoto's zijn overduidelijk nep. Dat is tegenvaller!!

Wel is het zo dat er naast zulke profielen er wel genoeg zijn waar je wel mee kunt commmuniceren. Ook hebben jullie een fijne zoekfunctie in vergelijking met anderen datingsite waar ik bekend mee ben.

Sterke punten: -
Zwakke punten: Fake accounts
Duur!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Geen Animo!!!

Nou ze blijven je vragen om credits te kopen maar als het op afspreken aan komt: nee we moeten elkaar beter leren kennen.

Waarom schrijf je je in dan in de eerste plaats in op zo een site. Je weet toch wel dat het een datingsite is hé!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Niet tevreden!

Omazoekt is om te beginnen behoorlijk duur. Als ze wat voorzichtiger waren met hun prijzen dan zou dat echt veel schelen.
Wat ik persoonlijk wel fijn vind is dat ik kan zoeken in mijn regio. Misschien kunnen ze de wesbite een beetje leuke tweaken!

Wat betreft mijn contact zelf met vrouwen op de website. Ik heb contact gehad met diverse vrouwen en dat ook allemaal goed. Ben ik ook niet ontevreden over. Maar ik kan het niet opbrengen om altijd credits te kopen dat is gewoon weg jammer!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.5

Tevreden!

Ik heb mij ingschreven www.omazoekt.nl omdat ik graag in contact wilde komen met anderen die wat op leeftijd zijn. Ik ben in gesprek met een aantal partners.
Ik vind wel dat ze iets aan de uiterlijk van de website mogen doen. Die is wat ouderwets, maar alles werkt voor de rest gewoon goed.

Ook leuk om te weten, ik heb mijn credits ingekocht en er bleek een foutje te zijn gemaakt. Klantenservice heeft dit leuk opgelost!