RijpSexContact Opmerkelijk

 
2.4 (12)
2248   0
Schrijf een beoordeling
RijpSexContact

Rijpsexcontact maakt het mogelijk dat je anderen kunt vinden met dezelfde interesses. Ben je op zoek naar een vriend(in), iemand met wil je gewoon lekker kunt praten of gezelschap met de ouderen onder ons dan ben je hier aan het juiste adres..

Rijpsexcontact brengt een platform waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder hun eigen voorwaarden. Rijpsexcontact beschikt over een goede zoekfunctie waardoor je instaat bent je match zelfstandig te zoeken. Ook sturen wij matches waarvan wij denken dat dat bij je past.

Je kunt jezelf gratis inschrijven en krijgt van ons drie credits waar je drie berichten kunt sturen. Hierna koop je zelf je credits in. Een credit is gelijk aan één bericht.

Schrijf je vandaag nog in!

 

Bezoek RijpSexContact

Bezoekers-beoordelingen

12 reviews

5 stars
 
(0)
4 stars
 
(0)
 
(5)
 
(6)
 
(1)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.4
 
2.3  (12)
 
2.3  (12)
 
2.5  (12)
 
2.5  (12)
 
2.6  (12)
 
2.2  (12)
 
2.4  (12)
 
2.3  (12)
 
2.6  (12)
 
2.3  (12)
 
2.3  (12)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Klopt dit wel?

De chats worden geweldig gerekt. Je krijgt nooit echte antwoorden op je vragen. Vaak zo snel antwoord, dat je het gevoel niet kunt onderdrukken met een soort callcenter te communiceren. Te meer omdat de antwoorden er altijd omheen draaien en nooit concreet worden. Heb sterk de indruk dat je door veel fakes gelokt wordt die het aantal geschreven (en betaalde) berichten omhoog moeten stuwen. Naar mijn gevoel worden we dik belazerd.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.1

Nieuwe ervaring..

Ik ben nu aan het praten met een leuke vrouw waarvan ik denk, ja dat kan nou wat worden. Ik ken haar nu 1,5 maand en ik ben erg positief. We hebben afgesproken om het vooral rustig aan te doen, wat ik zelf ook niet erg fijn vind. Maar tot nu toe ben ik wel positief over de hele ervaring van dating. Had trouwens niet gedacht dat ik daar blij mee zou zijn.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Lekker!!

Sterke punten: Mooie vrouwen, ook jullie matches vind ik leuk.
Zwakke punten: Ik vraag mij wel af of jullie echt checken of de matches wel kloppen. Heb er soms enkele tussen staan en vraag mij dan af hoe komen jullie erop. En ja de fakes. Ik zie dat een heleboel op deze site daar last van hebben. Hou jullie datbase up to date!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Jammer!!

Zwakke punten: IK vind het jammer dat jullie zoveel mooie vrouwen promoten maar dat ik daar NIETSS van terug zie. Ik betaal of ja ik geef meer dan genoeg geld uit. Het is jammer dat ik niemand vind waarvan ik denk ja daar kan ik nou wat meer.
Sterke punten: Ik heb helaas geen sterke punten!!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Goed toch?

Eerste week meteen een date. Dat is toch niet slecht? Ik had wel eerst me bedenkingen of het wel goed zou gaan en nog belangrijker of niet straks iemand zou zien dan haar profielfoto. Maar eind goed, al goed. Ik heb een hele fijne tijd gehad. Ik heb nu nog steeds contact met haar en gaat de goede kant op. Het kan dus ook goed eindigen. Dat alleen niet voor een ieder als ik zo even door de site heen blader!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.8

Goed!!

Sterke punten: veel keuzen aan vrouwen. Ik kon mij tijd nemen om eentje uit te kiezen waar ik blij mee ben.
Zwakke punten: Fake accounts er tussen. Niet alle vrouwen lijken geinteresseerd jammer genoeg!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Moeilijk!

Ik heb nou niet echt het gevoel dat rijpsexcontact.nl vlees in de kuip heeft waar ik warm van word. Ik heb 9 van de 10 het gevoel dat er niet echt iemand achter zit die nou echt rijp genoemd kan worden. Het kan ook mijn verbeelding zijn omdat ik het zoiezo niet zo heb met datingsites.

Ik probeer het nog even uit en anders zal ik mijn snel uitschrijven als ik ontevreden blijf over de huidige aanbod!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Niets is goed!!

Alles is overdreven en fake. Zo oogt het mij. De contacten daar heb ik ook mijn vraagtekens bij. Het duurt soms een hele tijd voordat je uberhaupt antwoord terug krijgt. Bovendien zijn de antwoorden behoorlijk standaard, waardoor je gaat afvragen of er wel echt iemand achter zit!

Jullie prijzen zijn echt hoog voor de diensten die jullie aanbieden. Als het zou regenen van vrouwen dan had je mij niet horen klagen. Maar dat is dus niet het geval!

Ik ben niet tevreden!!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.7

Succes!!

Als ik de reviews hier beneden lees dan zal ik wel de uitzondering zijn. Ik heb gewoon contact gehad met vrouwen waar ik niets over aan te merken heb. Ik zeg meteen erbij het is niet dat ze voor het oprapen liggen!

Ik heb wel geduld moeten hebben en dat maakt het er ABSOLUUT niet goedkoper op. Maar je weet waar je het voor doet. Dat neemt niet weg dat ze rijpsexcontact de prijzen waar meer coulant kan maken!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Begrijp dat vele het duur vinden..

Ik begrijp dat een ieder het duur vind. Dat vind ik zelf ook! Maar voor mij heeft het wel meest kans van slagen. Ik heb bij diverse sites geprobeerd, en hier heb ik toch een redelijke hoge slaginskans. Ik sta nu 5 maanden ingeschreven en ik heb 3 afspraken gehad. Het heeft wel behoorlijk wat centjes gekost, effort en tijd!!!

Je moet er wel wat voor over hebben dat moet je wel goed tot je laten doordringen!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Je moet er wel wat voor doen..

Ik had niet echt een verwachting. Ik zag dat er na drie credits zelf moest gaan betalen. Dit heb ik gedaan. Nu heb ik wel vast contact met 2 anderen, waarvan ik met één van ze een afspraakje gehad heb. Heb daarmee een leuke tijd gehad!

Je moet niet verwachten dat het allemaal van zelf gaat. Je moet er wel wat tijd in steken. Maar goed als je dat doet, dan krijg je er wel iets voor terug!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Prima, alleen website wat verouderd

De website is een beetje oud. Ik denk dat daar nog wat aan gesleuteld kan worden. Ik heb toch na de eerst drie berichten een credit gekocht om te kijken of het wel wat was. Ik heb dusver 2 serieuze contacaten gehad en ik mag niet klagen!

Ik denk dat als je je zelf gewoon bent, het prima moet gaan. Het is misschien een beetje duur, maar je krijgt er wel wat voor terug vind ik.

De rest gaat gewoon van zelf vermoed ik!