RijpSexContact Opmerkelijk

 
1.2 (79)
2928   0

Bezoekers-beoordelingen

5 reviews with 3 stars

79 reviews

5 stars
 
(0)
4 stars
 
(0)
 
(5)
 
(6)
 
(68)
Gemiddelde beoordeling 
 
1.2
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
 
1.3  (79)
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
 
1.3  (79)
 
1.2  (79)
 
1.2  (79)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
5 resultaten - getoond 1 - 5  
 
Sortering 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Klopt dit wel?

De chats worden geweldig gerekt. Je krijgt nooit echte antwoorden op je vragen. Vaak zo snel antwoord, dat je het gevoel niet kunt onderdrukken met een soort callcenter te communiceren. Te meer omdat de antwoorden er altijd omheen draaien en nooit concreet worden. Heb sterk de indruk dat je door veel fakes gelokt wordt die het aantal geschreven (en betaalde) berichten omhoog moeten stuwen. Naar mijn gevoel worden we dik belazerd.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.7

Succes!!

Als ik de reviews hier beneden lees dan zal ik wel de uitzondering zijn. Ik heb gewoon contact gehad met vrouwen waar ik niets over aan te merken heb. Ik zeg meteen erbij het is niet dat ze voor het oprapen liggen!

Ik heb wel geduld moeten hebben en dat maakt het er ABSOLUUT niet goedkoper op. Maar je weet waar je het voor doet. Dat neemt niet weg dat ze rijpsexcontact de prijzen waar meer coulant kan maken!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Begrijp dat vele het duur vinden..

Ik begrijp dat een ieder het duur vind. Dat vind ik zelf ook! Maar voor mij heeft het wel meest kans van slagen. Ik heb bij diverse sites geprobeerd, en hier heb ik toch een redelijke hoge slaginskans. Ik sta nu 5 maanden ingeschreven en ik heb 3 afspraken gehad. Het heeft wel behoorlijk wat centjes gekost, effort en tijd!!!

Je moet er wel wat voor over hebben dat moet je wel goed tot je laten doordringen!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Je moet er wel wat voor doen..

Ik had niet echt een verwachting. Ik zag dat er na drie credits zelf moest gaan betalen. Dit heb ik gedaan. Nu heb ik wel vast contact met 2 anderen, waarvan ik met één van ze een afspraakje gehad heb. Heb daarmee een leuke tijd gehad!

Je moet niet verwachten dat het allemaal van zelf gaat. Je moet er wel wat tijd in steken. Maar goed als je dat doet, dan krijg je er wel iets voor terug!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3

Prima, alleen website wat verouderd

De website is een beetje oud. Ik denk dat daar nog wat aan gesleuteld kan worden. Ik heb toch na de eerst drie berichten een credit gekocht om te kijken of het wel wat was. Ik heb dusver 2 serieuze contacaten gehad en ik mag niet klagen!

Ik denk dat als je je zelf gewoon bent, het prima moet gaan. Het is misschien een beetje duur, maar je krijgt er wel wat voor terug vind ik.

De rest gaat gewoon van zelf vermoed ik!

5 resultaten - getoond 1 - 5