FlirtGezocht Opmerkelijk

 
4.2 (11)
1379   0

Bezoekers-beoordelingen

11 reviews with 4 stars

11 reviews

5 stars
 
(0)
 
(11)
3 stars
 
(0)
2 stars
 
(0)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2
 
3.9  (11)
 
4.5  (11)
 
4.5  (11)
 
3.9  (11)
 
4.3  (11)
 
4.8  (11)
 
3.6  (11)
 
4.6  (11)
 
3.9  (11)
 
4.3  (11)
 
4.4  (11)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
11 resultaten - getoond 1 - 11  
 
Sortering 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Alleen maar positieve punten

Gezellig, aantrekkelijke website, leuke gesprekken, frisse gezichten. Al bij al alleen maar positieve punten. Ik heb al heel wat websites geprobeert maar dit is bij ver de beste, dus proberen maar en niet twijfelen. Het is echt de moeite waard.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Eindelijk een goede dating site gevonden

Eindelijk een goede dating site gevonden waar je een leuk gesprek kan aanknopen met een gezellig, eerlijk persoon en kan kiezen met wie je praat. Als je iemand niet leuk vind of het profiel staat je niet aan verwijder je gewoon het berichtje. Kan hier geen fouten op aanmerken.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Mij hoor je niet klagen

Als een echte carriere vrouw staat mijn werk altijd voorop, dus een relatie was een no-go. Enkel een leuke sex buddy stond op mijn verlang lijstje. Casual afspreken, samen avondje stappen maar niets permanent. Uiteindelijk iemand leren kennen die een aantal jaren jonger is dan mij, wat de zaak net leuker en spannender heeft gemaakt. Mij hoor je niet klagen :) x

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Met 4 is leuker dan met zn drieën

Wij zijn een koppel, wij waren samen op zoek gegaan naar iemand voor een trio, geslacht maakte voor ons niks uit. Na een paar tegenslagen hebben wij een ander koppel leren kennen. Plezier met zen vieren daar hadden we nooit van gedroomd, maar in tegendeel is het nog veel leuker!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Ik raad iedereen aan Flirtgezocht te proberen

Al teveel afgewezen in het dagelijkse leven en langs deze weg daar eindelijk verandering in kunnen brengen. Caroline, jij maakt mij erg gelukkig. De dag dag ik jou heb leren kennen stond mijn wereld stil. Ik raad iedereen aan FlirtGezocht te proberen als je net zoals ik geliefd wil zijn.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Leuke gesprekken gehad

Tot hier toe alleen maar leuke gesprekken gehad, nog geen date gevonden maar dat komt nog wel. Er is geen haast bij, ik verkies een serieuze date boven een one night stand.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

In het algemeen zeer tevreden

Ik gebruik dit nog maar sinds enkele dagen, maar ben zeer onder de indruk. Veel mensen uit mijn regio, wat het al makkelijker maakt. Meestal merk je dat andere enkel mainstream apps gebruiken maar blij dat er hier wat meer variatie aan te pas komt. In het algemeen zeer tevreden.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Als je de tijd neemt vind je zeker iemand

Eerlijke mensen aanwezig, heel wat leuke vriendinnen aan overgehouden en momenteel een mooie relatie begonnen met een schat van een vrouw. Als je de tijd neemt en het geduld dan vind je zeker iemand die je hart kan bekoren. Niet opgeven is de boodschap.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Oprechte sexvriendin gevonden

Mijn vrouw en ik leven sinds 5 jaar in een verstandshuwelijk. Liefde is ver te bespeuren, maar omdat wij samen een gezin vormen hebben wij elkaar de toelating gegeven dat liefde en affective buiten het huwelijk kan en mag gezocht worden. Daar wij willen dat onze kinderen van niets weten ben ik online op zoek gegaan naar een oprechte sex vriendin. Intussentijd heb ik haar gevonden en vrijdag hebben wij onze 5de date, top zou ik zeggen!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Ik zocht sex, maar vond een super vent

Single en een slechte relatie achter de rug. Eigenlijk was ik alleen maar op zoek naar sex, maar heb iemand gevonden die mijn mening daar snel over verandert heeft. Dankzij deze site heb ik niet alleen geweldige sex gevonden maar ook een vrouwtje met een hartje van goud! Wat kan een man nog meer wensen.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.0

Prima

Site werkt prima, al vond ik het persoonlijk soms wat onoverzichtelijk en soms traag. Maar dat kan ook aan mijn internet liggen.
Ik had niet echt het voornemen om met iemand af te spreken voor sex, maar vooral om stiekem sexy praatjes te hebben met een paar dames. Ik ben getrouwd, wil niet 'echt' vreemdgaan, maar wat extra spanning kan geen kwaad ;)
Nou dat is ook helemaal gelukt, heb al een tijdje dagelijks contact met een dame die het ook prima vindt om het bij sex-chatten te houden en ze stuurt zelfs af en toe wat mooie foto's door van zichzelf!

11 resultaten - getoond 1 - 11