OneNightStandjes Opmerkelijk

 
4.3 (11)
1132   0
Schrijf een beoordeling
OneNightStandjes

Eén van de grootste datingsites van ons land is OneNightStandjes. Dit komt omdat het een heldere en duidelijke datingsite is met ontzettend veel leden die een Onenightstand zoeken. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een scharrel heeft gevonden, een bijzonder hoog slagingspercentage. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Eigenlijk over alles, je kan het zo gek niet verzinnen. Dit gaat over de beste openingszin, tot het moment van de eerste kus. Maar ook hoe je na die wilde onenightstand weer beleefd afscheid kan nemen. Kortom, alles is erop gericht jou te laten slagen bij die geile onenightstand.

Bezoek OneNightStandjes

Bezoekers-beoordelingen

11 reviews

5 stars
 
(0)
 
(11)
3 stars
 
(0)
2 stars
 
(0)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3
 
4.2  (11)
 
4.6  (11)
 
4.6  (11)
 
3.8  (11)
 
4.1  (11)
 
4.7  (11)
 
3.6  (11)
 
4.5  (11)
 
4.1  (11)
 
4.1  (11)
 
4.6  (11)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

2 gehad

Inmiddels heb ik er al twee gehad, ik zou zeggen voor herhaling vatbaar maar dan is het niet meer een one night stand ;-)

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Goede site

Goede site, ziet er veel echter uit dan de meeste die ik al geprobeert heb. Zeker waard om het eens uit te proberen, ik ben niet snel tevreden maar hier geniet ik van. Nu alleen nog een lekkere meid aan de haak slaan en het is compleet voor mij.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

goed begin

Nog maar sinds een paar dagen aangemeld maar al meer gesprekken gehad dan op de meeste sites waar je dan enkel gesprekken kan aanknoppen met een stelletjes rare mensen. Zeer tevreden en zal het blijven gebruiken in de toekomst.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Eindelijk succes

Jammer dat ik deze site al niet veel sneller was tegengekomen. Dat had mij een hele hoop tijd en geld verspilling gekost. Eindelijk een meid gevonden die net zoals ik veel bedplezier wil zonder al dat gezeur er rond.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

lekker simpel

Een one night stand zoeken leek me niet echt simpel. De gedachte althans erg lekker.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

zoek jonge meide

Op zoek om nieuwe mensen te leren kennen, liefst meiden jonger dan ikzelf die ook avontuurlijk aangelegd zijn. Eentje leren kennen die ook interesse heeft in een spannende date, dus ik kijk uit naar het avontuur met haar!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Mannen zijn niet te vertrouwen

Niet echt onder de indruk. Helaas heeft de man waar ik met wou afspreken al twee maal afgezegd. Excuus dat hij getrouwd is en moeilijk tijd kan vrijmaken, waarom schrijf je jezelf hier dan in?! Excuses!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

2vliegen

Al een boel leuke mensen leren kennen, soms wel eens een beetje problemen met de verbinding maar dat is nu geen ramp. Mijn nieuwe vriend leren kennen door een one night stand via deze site en sinds dien is het meer iets permanent geworden, dus dat was twee vliegen in één klap!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

2 soorten

Twee soorten vrouwen: echte, opgewonden vrouwen en de c*ck teasers. Gelukkig heb ik een echte vrouw leren kennen en hebben we samen al heel wat heerlijke partijtjes achter de rug!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Geen echte liefde

Het is oké, ongeveer hetzelde als elke andere dating site. Hier alleen wat ondeugender als de andere. Echte liefde ga je hier niet vinden denk ik, tenzij je veel geluk hebt, maar spannende onderonsjes zijn er om op te rapen. Dat is dan ook de enige reden waarom ik hier ingeschreven ben.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Deze site doet zn naam eer aan.

Deze site doet echt zn naam eer aan.
Inschrijven ging gemakkelijk en direct kreeg ik een aantal dames in mijn buurt voor geschoteld. Ik heb gemerkt dat veel site of op relaties aansturen of op sexdates, maar hier draaide ieder gesprek dat ik aanging uit op een one-night-stand. Niet moeilijk doen, maar gewon een avondje plezier en dan weer verder.
Ik heb onenightstandjes.nl bij vrienden aangeraden. En zelfs de grootste kneus van de groep kreeg een date via deze site, nou dat zegt wat!
Ik heb een minpuntje; kan het niet allemaal wat sneller? Als ik zelf een foto verstuur lijkt dat niet zo snel te gaan als dat ik een foto binnnehaal. Maar dat kan ook aan mijn internet liggen