Slettennet Opmerkelijk

 
4.3 (11)
1727   0
Schrijf een beoordeling
Slettennet

Ben je op zoek naar stoute sletjes bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij Slettennet, hier vind je de stoutste sletjes in heel Nederland! Elke dag komen er nieuwe sletjes bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.

 

Bezoek SlettenNet

Bezoekers-beoordelingen

11 reviews

5 stars
 
(0)
 
(11)
3 stars
 
(0)
2 stars
 
(0)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3
 
4.0  (11)
 
4.6  (11)
 
4.6  (11)
 
4.0  (11)
 
4.1  (11)
 
4.7  (11)
 
3.6  (11)
 
4.6  (11)
 
4.0  (11)
 
4.2  (11)
 
4.5  (11)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Gewoonweg geniaal

Eentje van de beste websites dat ik al ben tegengekomen. Zou leuk zijn te weten wie het genie achter dit pareltje is, zou die graag in persoon bedanken. Perfect om zowel vrienden als een sex maatje te vinden. Gewoonweg geniaal

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Eindelijk een site waar iedereen hetzelfde wil

Joepie, eindelijk een website waar iedereen hetzelfde wil! Sex, sex en nog is sex! Ik was al veel te lang op zoek maar hier heb ik al verschillende afspraakjes gehad. Nu op zoek naar een nieuw afspraakje

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Blij dat ik mezelf heb ingeschreven

De website zelf is zeer makkelijk te gebruiken, veel leuke mensen online meestal ook. Kan het ook van op mijn mobiel toestel gebruiken, wat altijd handig is als je onderweg bent. Een leuke vrouw leren kennen waarmee ik nu een 2e date gepland heb. Ik weet niet hoe het net zal uitdraaien, maar toch blij dat ik mezelf hier ingeschreven heb.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Goede site, veel berichtjes

Goede website, veel berichtjes ontvangen, ook veel aandacht van meiden waar ik van zou denken dat die veel te hoog gegrepen zijn. Niet alles kan op sex of romantiek uitdraaien, maar morgen heb ik een leuke date dus we zullen zien wat daar uit verder komt.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Leuke mensen maar haat de site

Leuke mensen maar haat de site! Mijn berichtjes komen blijkbaar amper aan, geen idee of dat nu aan mij ligt of de site zelf. Ondertussen de eigenaar aangeschreven die zeer vriendelijk en behulpzaam was en een oplossing voor mijn probleem is aan het zoeken. Hopelijk werkt dat want zou het jammer vinden mijn profiel te moeten sluiten.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Hopelijk vind ik nog iemand

Al veel vrouwen gevonden hierop die allemaal bereid zijn af te spreken. Ondertussen als twee lieve vrouwen ontmoet in levende lijve, ik was zeker niet teleurgesteld! Hopelijk vind ik nog iemand, ben een beetje gulzig denk ik hihi.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Veel beter dan Tinder

Veel beter dan Tinder en al dat gedoe, ik hoop dat de website zo blijft want vind het best leuk. Veel gesprekken al gehad, sommige beter dan andere. Ondertussen mijn match al gevonden, dus veel slechts valt er niet te zeggen.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.4

Al bij al alleen maar positieve dingen

Goed medium, je kan zien wie er je leuk vind en wie niet dus dat is wel handig. Een blauwtje lopen is nooit leuk. Al bij al alleen maar positieve dingen en ik kijk er naar uit om verder nog nieuwe gezichten te leren kennen. Doe zo verder

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Erg gemakkelijk te gebruiken

Heel erg gemakkelijk om te gebruiken. Krijg er wel een beetje een kick van te weten waar we met zen alle naar op zoek zijn, wat het dan ook dubbel zo spannend maakt. 1 blind date gehad die heel erg lekker was, heb de smaak nu volledig te pakken.

Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Zeker een aanradertje

Beter dan andere apps en website dat ik gebruikt heb. Tot hier toe nog geen vrouw gevonden maar ik kijk verder. Zeker een aanradertje voor iemand die op zoek is naar een leuke chat met een erotisch tintje

Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Heerlijk geile sletjes

Nooit gedacht dat ik hier een berichtje achter zou laten maar moet het toch even kwijt, na inschrijving direct veel matches ontvangen en meerdere berichten van geile sletjes die met me wilde kletsen. Inmiddels veel contact met een meid van pas 21 jaar (zelf 33) en ook al zullen niet alle profielen echt zijn op deze site (mja waar wel) ze weet me keer op keer heerlijk te verwennen!!