AnotherLove Opmerkelijk

 
3.5 (12)
3993   0
Schrijf een beoordeling
AnotherLove

Je hebt iemand gevonden waar je mee samen bent, maar bent op zoek naar variatie. Je wilt die spanning terug die je had in het begin van je relatie. Je bent blij met waar je nu bent en kunt je ook geen leven voorstellen zonder je partner maar er ontbreekt nog wat..

AnotherLove is een sociale netwerk die mensen bij elkaar brengt die behoefte hebben aan nieuwe spanning en die passie opnieuw willen beleven. Of je nou een vrijgezel bent en opzoek bent naar een leuke tijd of iets serieuzer?  Of misschien ben je op zoek samen met je partner naar iemand die jullie idealen deelt? Het kan allemaal bij AnotherLove.

Misschien ben je alléén en opzoek naar intimiteit of wil je graag met iemand praten, die naar je luistert, die je aandacht geeft, iemand die je begrijpt..

AnotherLove biedt ruimte voor spanning, flirten en daten op een ander manier. Misschien een ondeugende one-night-stand? Je hebt geen verplichting en hebt alle vrijheid. Vind je nieuwe spannende liefde op AnotherLove.

 

Website: AnotherLove.nl

 

Bezoekers-beoordelingen

12 reviews

5 stars
 
(0)
 
(7)
 
(4)
2 stars
 
(0)
 
(1)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
 
3.5  (12)
 
3.5  (12)
 
3.6  (12)
 
3.4  (12)
 
3.3  (12)
 
3.4  (12)
 
3.7  (12)
 
3.5  (12)
 
3.3  (12)
 
3.5  (12)
 
3.7  (12)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
(Updated: April 29, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Prijzig maar reeel!

opzich is deze site niet verkeerd, kwam erop nadat ik de reclame op tv zag. Inschijven was zo gebeurd allen je kan vrij weinig zonder eerst te betalen. (ook wel weer logisch en veilige gedachte mocht je een affaire willen starten) die hou je toch het liefst geheim. De prijs liegt er niet om maar had wel redelijk snel contact nadat ik me profiel een beetje had aangepast. Sommige profielen heb ik me vraagtekens bij maar daar prik je zo doorheen. Kortom.. voor mij goed genoeg om dit hier als beoordeling achter te laten :)

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Niet tevrede!!

Sterke punten: Geen eigenlijk.
Zwakke punten: Ik probeer mij nu al 2 maanden uit te schrijven en om een of ander reden zeggen jullie dat ik een rekening heb openstaan. Ik heb GEEN gebruik gemaak van jullie diensten. Waar moet ik dan voor betalen? Bellen met de klantenservice is ook niets omdat niet luisteren.

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Lekker bezig!!

Sterke punten: Mooie vrouwen. Ik ben nu in gesprek met enkele vrouwen waarvan ik denk ja dat kan wel wat zijn ja.

Zwakke punten: Ik heb soms wel het gevoel dat ik antwoorden krijg van vrouwen waar mijn bedenkingen bij heb. De antwoorden lijken behoorlijk standaard. Daarnaast geven ze soms antwoorden waar ik bij heb, waar hebje het over!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.5

Vrouwen niet gewilligd!

Ik heb het vermoeden dat vrouwen hier niet echt geinteresseerd zijn in een relatie. Ze hebben liever vriendschappelijk contact. Wat prima is, alleen dat is niet wat ik wil. Het gaat nog al langzaam allemaal. Niet te vergeten dat je gigantisch veel uitgeeft, terwijl in je in feite er niet voor terug krijgt!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Lekker veel contact gehad!!

Ik heb vind het wel lekker gaan. Ik heb drie dates gehad waarvan ik denk ja nou daar kan ik wat mee.

IK vind het wel jammer net als vele anderen heb ik gezien, dat jullie wel duur zijn. Misschien dat jullie daar iets aan kunnen doen??

Voor derest ben ik gewoon lekker bezig:)

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Knallen!!

Ik heb een lekker wijfie leren kennen waar ik erg blij mee ben. Ze is echt lief enne gewoon precies waar ik op zoek naar ben. Enne ik had echt niet gedacht dat ik iemand zou vinden waar ik tevreden mee zou zijn.

Nu blijkt dat het dus wel mogelijk is. Ik hoop dat anderen ook iemand vinden. Altijd fijn als je iemand heb met wie je leven kunt delen hé!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Magisch!!

Ik heb een Magisch avond gehad werkelijk! Niet gedacht dat het zo ook mogelijk was. Ik ben nu met haar aan het daten en het gaat de goede kant op. Het is dus wel mogelijk om iemand te vinden waar je gelukkkig mee kunt worden!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.3

Niet Blij!

Ik heb niet een positief ervaring aan anotherlove.nl overgehouden. Ik ben er niet blij mee hoe dingen gelopen zijn. Ik wilde mijn account laten verwijderen. Een heleboel geheisa en uiteindelijk kreeg ik een rekening dat ik nog een betaling had open staan:S. Ik zou niet weten hoe ik dat voor elkaar gekregen moet hebben!

Gebeld met de klantservice die hebben het dus wel netjes opgelost. Maar ik ben er nu wel even klaar mee!!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Voor mij werkt het!

Ik was voornamelijk op zoek naar partner waar ik goed mee kon praten. Die heb ik gevonden! Ik denk dat vele een verkeerd beeld hebben van Anotherlove. Je moet jezelf open stellen en iederdaad de ene wilt meer contact dan de ander maar heb daar dan ook respect voor!

Respect voor elkaar wensen, dat is toch wel zo fijn!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Gewoon prima

Ik sta 6 weken nu ingschreven op Anotherlove. Ik heb nog geen niet afgesproken, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik meer op zoek ben naar gewoon contact ipv van fysiek contact. En ik mag niet klagen! Ook ik heb eerst een trial gekocht. Ik heb mezelf eerder ingeschreven op dergelijke sites dus ben altijd wat voorzichtig voor dat ik geld uitgeef.

Ik ben vooral blij dat ik nu echt iemand heb met wie ik kan praten. Jullie hebben trouwens een hele fijne interface, genoeg keuze uit vrouwen. Wat ik echt minder vind zijn de prijzen voor de abonnmenten die ze bieden. Man, man wat prijzig zeg! Maar dan komt waarschijnlijk omdat als je eenmaal aan het praten slaat, je graag wilt doorpraten.

Maar goed ik heb nu iemand gevonden dus, ik blijf voorlopig wel bij jullie hangen!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Je moet er wel moeite voor doen

Op aanraden van een vriend van mijn heb ik mijn ingeschreven op anotherlove.nl. Mijn was vertelt dat ze echt discreet omgaan met de gegevens en dat je je in een veilige omgeving met andere vrouwen in contact kunt komen.

Tot dusver heb ik inderdaad contact gehad met anderen vrouwen. Ik heb met eentje afgesproken alleen hebben wij besloten vrienden te blijven.

Ik heb wel een aantal credit gekocht zodat ik wel kan blijven praten. Je moet er inderdaad wel geduld hebben en iets ervoor doen voordat je echt in contact komt!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Niks mis mee

Sta al op meerdere datingsites ingeschreven en kwam via de reclame op TV bij deze site terecht... en kan zeggen tot nu toe bevalt deze site me wel goed eigenlijk :) . Gratis profiel is binnen een mum van tijd aangemaakt en ook al is de site dan voor het grootste gedeelte afgeschemrd je kan toch een soort preview van elk profiel zien.

Ik had een trial aangekocht voor 10 euro (dat is niet duur) voor 1 week en kon direct contact leggen met de vele vrouwen op deze site. Ook al merk je wel snel dat er ook een fake profielen tussenzitten.. foto's komen uit google maar er zijn ook best een hoop profielen die tot nu toe echt echt blijken.. Het aantal reacties wat ik terugkreeg van de vrouwen die ik aangeschreven had was niet heel veel (dit is in principe niks nieuws op datingsites) maar ik heb toch een aantal leuke nieuwe contacten opgedaan!!

Kortom.. als je het mij vraagt is dit momenteel een van de meest serieuze datingsites!

Gr J.