AnotherLove Opmerkelijk

 
2.5 (20)
4498   0

Bezoekers-beoordelingen

20 reviews

5 stars
 
(0)
 
(7)
 
(4)
2 stars
 
(0)
 
(9)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.5
 
2.5  (20)
 
2.5  (20)
 
2.6  (20)
 
2.5  (20)
 
2.4  (20)
 
2.5  (20)
 
2.6  (20)
 
2.5  (20)
 
2.4  (20)
 
2.5  (20)
 
2.6  (20)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
20 resultaten - getoond 1 - 20  
 
Sortering 
 
(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Niet tevrede!!

Sterke punten: Geen eigenlijk.
Zwakke punten: Ik probeer mij nu al 2 maanden uit te schrijven en om een of ander reden zeggen jullie dat ik een rekening heb openstaan. Ik heb GEEN gebruik gemaak van jullie diensten. Waar moet ik dan voor betalen? Bellen met de klantenservice is ook niets omdat niet luisteren.

(Updated: April 29, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Prijzig maar reeel!

opzich is deze site niet verkeerd, kwam erop nadat ik de reclame op tv zag. Inschijven was zo gebeurd allen je kan vrij weinig zonder eerst te betalen. (ook wel weer logisch en veilige gedachte mocht je een affaire willen starten) die hou je toch het liefst geheim. De prijs liegt er niet om maar had wel redelijk snel contact nadat ik me profiel een beetje had aangepast. Sommige profielen heb ik me vraagtekens bij maar daar prik je zo doorheen. Kortom.. voor mij goed genoeg om dit hier als beoordeling achter te laten :)

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Lekker bezig!!

Sterke punten: Mooie vrouwen. Ik ben nu in gesprek met enkele vrouwen waarvan ik denk ja dat kan wel wat zijn ja.

Zwakke punten: Ik heb soms wel het gevoel dat ik antwoorden krijg van vrouwen waar mijn bedenkingen bij heb. De antwoorden lijken behoorlijk standaard. Daarnaast geven ze soms antwoorden waar ik bij heb, waar hebje het over!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Lekker veel contact gehad!!

Ik heb vind het wel lekker gaan. Ik heb drie dates gehad waarvan ik denk ja nou daar kan ik wat mee.

IK vind het wel jammer net als vele anderen heb ik gezien, dat jullie wel duur zijn. Misschien dat jullie daar iets aan kunnen doen??

Voor derest ben ik gewoon lekker bezig:)

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Knallen!!

Ik heb een lekker wijfie leren kennen waar ik erg blij mee ben. Ze is echt lief enne gewoon precies waar ik op zoek naar ben. Enne ik had echt niet gedacht dat ik iemand zou vinden waar ik tevreden mee zou zijn.

Nu blijkt dat het dus wel mogelijk is. Ik hoop dat anderen ook iemand vinden. Altijd fijn als je iemand heb met wie je leven kunt delen hé!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3

Magisch!!

Ik heb een Magisch avond gehad werkelijk! Niet gedacht dat het zo ook mogelijk was. Ik ben nu met haar aan het daten en het gaat de goede kant op. Het is dus wel mogelijk om iemand te vinden waar je gelukkkig mee kunt worden!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Gewoon prima

Ik sta 6 weken nu ingschreven op Anotherlove. Ik heb nog geen niet afgesproken, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik meer op zoek ben naar gewoon contact ipv van fysiek contact. En ik mag niet klagen! Ook ik heb eerst een trial gekocht. Ik heb mezelf eerder ingeschreven op dergelijke sites dus ben altijd wat voorzichtig voor dat ik geld uitgeef.

Ik ben vooral blij dat ik nu echt iemand heb met wie ik kan praten. Jullie hebben trouwens een hele fijne interface, genoeg keuze uit vrouwen. Wat ik echt minder vind zijn de prijzen voor de abonnmenten die ze bieden. Man, man wat prijzig zeg! Maar dan komt waarschijnlijk omdat als je eenmaal aan het praten slaat, je graag wilt doorpraten.

Maar goed ik heb nu iemand gevonden dus, ik blijf voorlopig wel bij jullie hangen!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.2

Niks mis mee

Sta al op meerdere datingsites ingeschreven en kwam via de reclame op TV bij deze site terecht... en kan zeggen tot nu toe bevalt deze site me wel goed eigenlijk :) . Gratis profiel is binnen een mum van tijd aangemaakt en ook al is de site dan voor het grootste gedeelte afgeschemrd je kan toch een soort preview van elk profiel zien.

Ik had een trial aangekocht voor 10 euro (dat is niet duur) voor 1 week en kon direct contact leggen met de vele vrouwen op deze site. Ook al merk je wel snel dat er ook een fake profielen tussenzitten.. foto's komen uit google maar er zijn ook best een hoop profielen die tot nu toe echt echt blijken.. Het aantal reacties wat ik terugkreeg van de vrouwen die ik aangeschreven had was niet heel veel (dit is in principe niks nieuws op datingsites) maar ik heb toch een aantal leuke nieuwe contacten opgedaan!!

Kortom.. als je het mij vraagt is dit momenteel een van de meest serieuze datingsites!

Gr J.

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.9

Voor mij werkt het!

Ik was voornamelijk op zoek naar partner waar ik goed mee kon praten. Die heb ik gevonden! Ik denk dat vele een verkeerd beeld hebben van Anotherlove. Je moet jezelf open stellen en iederdaad de ene wilt meer contact dan de ander maar heb daar dan ook respect voor!

Respect voor elkaar wensen, dat is toch wel zo fijn!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Je moet er wel moeite voor doen

Op aanraden van een vriend van mijn heb ik mijn ingeschreven op anotherlove.nl. Mijn was vertelt dat ze echt discreet omgaan met de gegevens en dat je je in een veilige omgeving met andere vrouwen in contact kunt komen.

Tot dusver heb ik inderdaad contact gehad met anderen vrouwen. Ik heb met eentje afgesproken alleen hebben wij besloten vrienden te blijven.

Ik heb wel een aantal credit gekocht zodat ik wel kan blijven praten. Je moet er inderdaad wel geduld hebben en iets ervoor doen voordat je echt in contact komt!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.5

Vrouwen niet gewilligd!

Ik heb het vermoeden dat vrouwen hier niet echt geinteresseerd zijn in een relatie. Ze hebben liever vriendschappelijk contact. Wat prima is, alleen dat is niet wat ik wil. Het gaat nog al langzaam allemaal. Niet te vergeten dat je gigantisch veel uitgeeft, terwijl in je in feite er niet voor terug krijgt!!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Hot women for sex in your town

Hot women for good sex every day: https://lil.ink/bestadultdating2837498282

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

How would you use $3,000 to make more money

How to make $10,000 Per day FAST: http://rih.co/3000daylyprofit17261

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Finde eine heiГџe Frau fГјr guten Sex in deiner Stadt

HeiГџe Frauen fГјr guten Sex jeden Tag: https://arill.us/bestadultdating75173

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Hot women in your city crave sex

Hot women in your city crave sex: http://stras.me/27292

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Het beste geld online vanaf $ 3000 per week

Het beste geld online vanaf $ 3000 per week: http://www.1lnk.net//bestprofitsystem67693

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Hete meiden voor seks in jouw stad wachten op je, doe mee

Hete meiden voor seks in jouw stad wachten op je, doe mee: http://wq.lt/NvDhh

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Test, just a test

Hello. And Bye.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

buy viagra online blog

super active viagra uk|buy viagra online blog|sales of viagra in 2011|canadianpharmacycom viagra|meilleur prix viagra 100mg|la malaysia viagra generica|como adquirir viagra online|levitra versus viagra|online pfizer mg viagra|viagra netdoktor|real viagra for sale uk|viagra kaufen wuppertal|viagra online a href|viagra seris bestellen forum|chile viagra delivery online|bestellung von viagra soft|buy viagra in soho london|viagra envios rapidos|purchase viagra sample|viagra vipps|vend viagra paris|canada pharmacy viagra 25mg|viagra pressione sanguign|boots viagra cialis levitr|only for you viagra on line|kosten viagra krankenkasse|can you buy viagra in spain|prezzo di farmacia per viagra|viagra online gnstig|viagra y disfuncion erectil|viagra news uk|viagra hypotension treatment|viagra 100mg best buy|where viagra to buy in|can you buy viagra in cancun|best deal on real viagra|viagra at local stores|follow link free viagra|viagra femm|preis viagra pfizer|viagra con envio|viagra en lnea|quiero comprar viagra online|cheap online brand viagra|best buy 100mg viagra tablets|viagra online in italia|good choice pill price viagra|viagra brand 100mg com|click now buy cheap viagra|il viagra mi calma|online viagra|viagra dosificacion|can i buy viagra at a chemist|only now viagra uk cost pill|viagra 100 mg effectiveness|viagra online usa 50mg|good choice cheapest viagra uk|look here 10mg viagra|wholesale viagra pills uk|viagra bologna|i recommend viagra online sale|viagra venta comprar|viagra tunisie 2012|only today purchase viagra|viagra farmacia ahumada|next day generic viagra|comprar viagra iquique|buy x cite viagra|achat generique viagra|viagra 100mg pills in uk|viagra acquista online|100mg viagra sales|buy viagra in lisboa|viagra online contrareembols|viagra rezeptfrei usa|we use it female viagra cream|click here buy discount viagra|anyone order viagra online|viagra gnrique 25mg|viagra price for south africa|receptfritt viagra|levitra viagra onlin|kpa viagra flashback|viagra discount medications|viagra for sale overnight|viagra online online kaufen|where to get viagra by fed ex|commander viagra et cialis|who sells viagra in shops|online brand name viagra|viagra la pel|viagra online uk nhs|generic or viagra cialis|cheap viagra professional uk|buy viagra czech republic|fast viagra sales|viagra 45 ans|try it viagra in france|viagra online shop uk|can i buy viagra in barcelona|liquid viagra|can u take viagra abroad|viagra generico e bom mesmo|comprar viagra original espan|buy 5 mg viagra|viagra online opinioni|150 viagra|pharmacie ligne viagra|can i take viagra after eating|viagra bestellen in amerika|precio viagra en venezuela|viagra pills for sale leeds uk|private prescription viagra|buying viagra while in canada|prix viagra montral|buy excel herbal viagra|delivery de viagra|viagra per erezione|viagra billig test|viagra preis 100mg generica|can you get viagra in jordan|viagra riot|viagra vision loss|generic viagra dangerous|viagra en murcia|pills like viagra uk|cheap viagra pills buy|try it cheaper viagra|viagra 150 mg best price|cheapest viagra canada|only now viagra tablet|online viagra sales canada|buy viagra in stores|viagra im vergleich|wow viagra endurance|we choice generic viagra uk|cost viagra tablets india|viagra pille kosten|quiero comprar viagra o ciali|cheap viagra from shanghai|viagra 10mg tablets|viagra without a doctor|generic sale viagra|ou peut on acheter du viagra|viagra cialis online kaufen|viagra is amazing|kauf viagra|click now buy levitra viagra|purchase viagra with paypal|prices levitra vs viagra|viagra cost on black market|medicamentos viagra|grand the forks over viagra|levitra professional viagra|viagra mit online rezept|order viagra here|viagra 50 mg price|viagra e il cuore|viagra rezeptfrei|vente viagra cialis levitra|generika viagra kaufe|risque acheter viagra|prix viagra senegal|il viagra rende sordi|viagra 100mg x 15 canada|where to buy viagra hong kong|just try generica viagra sale|viagra 50mg grobritannien|viagra number order on phone|were to buy viagra in mexico|buy viagra bali|donde comprar viagra valencia|wirkung von viagra bei gesunde|25 mg viagra price|viagra fr kvinna|just try order viagra usa|discount soft viagra|how to use pfizer viagra|express american viagra buy|best food with viagra|viagra generic trustworthy|achat viagra online|viagra cheapest price generic|viagra 25mg dosierung|good choice viagra usa|viagra pfizer comentarios|viagra american counterfeit|only today viagra sale buy|can i take to much viagra|real viagra tablets|viagra 100 mg pricing|viagra alternative gnc|viagra generic drug|acheter cialis levitra viagra|prix du viagra en parapharmaci|viagra definition italian|my boyfriend takes viagra|click here where buy viagra|can you buy viagra in boots uk|viagra istruzioni per us|viagra farmacia costo|best viagra for men uk|sale uk of viagra|i use it fda approves viagra|viagra quando costa|viagra on sale toronto|viagrabuymastercard|viagra pille frau|herbal alternatives to viagra|prescription brand viagra|reviews forums generic viagra|sales cheap viagra|viagra tabletter|generic viagra shipped us|cialis viagra alcoo|only here viagra discount drug|we like it viagra no doctor|buy generic viagra cheap|i use it online rx viagra|can you buy viagra in vila|how to buy red viagra|can you take viagra with copd|viagra phone number|acquistare viagra pfizer|viagra similares efectos|viagra kaufen einzeln 100mg|regular price of viagra|cheap uk viagrapeople group|wow viagra england|venta de viagra mendoza|viagra mail order paypal|generic release viagra|viagra price and name|viagra purchase sa|india viagra sales|generika viagra rezept|just try cheap viagra soft|viagra pfizer preis|viagra testpackung kaufen|viagra kauf rechnung|viagra bottle pills bonus|a viagra get prescription|viagra tablets online in spain|online soft tabs buy viagra|we to buy viagra online|viagra indien erfahrungen|viagra 50mg results|viagra 100mg tabletten|viagra dauer bis wirkung|generic viagra vancouver

http://viagracahye.com/ - buy viagra
viagra

super active viagra uk|buy viagra online blog|sales of viagra in 2011|canadianpharmacycom viagra|meilleur prix viagra 100mg|la malaysia viagra generica|como adquirir viagra online|levitra versus viagra|online pfizer mg viagra|viagra netdoktor|real viagra for sale uk|viagra kaufen wuppertal|viagra online a href|viagra seris bestellen forum|chile viagra delivery online|bestellung von viagra soft|buy viagra in soho london|viagra envios rapidos|purchase viagra sample|viagra vipps|vend viagra paris|canada pharmacy viagra 25mg|viagra pressione sanguign|boots viagra cialis levitr|only for you viagra on line|kosten viagra krankenkasse|can you buy viagra in spain|prezzo di farmacia per viagra|viagra online gnstig|viagra y disfuncion erectil|viagra news uk|viagra hypotension treatment|viagra 100mg best buy|where viagra to buy in|can you buy viagra in cancun|best deal on real viagra|viagra at local stores|follow link free viagra|viagra femm|preis viagra pfizer|viagra con envio|viagra en lnea|quiero comprar viagra online|cheap online brand viagra|best buy 100mg viagra tablets|viagra online in italia|good choice pill price viagra|viagra brand 100mg com|click now buy cheap viagra|il viagra mi calma|online viagra|viagra dosificacion|can i buy viagra at a chemist|only now viagra uk cost pill|viagra 100 mg effectiveness|viagra online usa 50mg|good choice cheapest viagra uk|look here 10mg viagra|wholesale viagra pills uk|viagra bologna|i recommend viagra online sale|viagra venta comprar|viagra tunisie 2012|only today purchase viagra|viagra farmacia ahumada|next day generic viagra|comprar viagra iquique|buy x cite viagra|achat generique viagra|viagra 100mg pills in uk|viagra acquista online|100mg viagra sales|buy viagra in lisboa|viagra online contrareembols|viagra rezeptfrei usa|we use it female viagra cream|click here buy discount viagra|anyone order viagra online|viagra gnrique 25mg|viagra price for south africa|receptfritt viagra|levitra viagra onlin|kpa viagra flashback|viagra discount medications|viagra for sale overnight|viagra online online kaufen|where to get viagra by fed ex|commander viagra et cialis|who sells viagra in shops|online brand name viagra|viagra la pel|viagra online uk nhs|generic or viagra cialis|cheap viagra professional uk|buy viagra czech republic|fast viagra sales|viagra 45 ans|try it viagra in france|viagra online shop uk|can i buy viagra in barcelona|liquid viagra|can u take viagra abroad|viagra generico e bom mesmo|comprar viagra original espan|buy 5 mg viagra|viagra online opinioni|150 viagra|pharmacie ligne viagra|can i take viagra after eating|viagra bestellen in amerika|precio viagra en venezuela|viagra pills for sale leeds uk|private prescription viagra|buying viagra while in canada|prix viagra montral|buy excel herbal viagra|delivery de viagra|viagra per erezione|viagra billig test|viagra preis 100mg generica|can you get viagra in jordan|viagra riot|viagra vision loss|generic viagra dangerous|viagra en murcia|pills like viagra uk|cheap viagra pills buy|try it cheaper viagra|viagra 150 mg best price|cheapest viagra canada|only now viagra tablet|online viagra sales canada|buy viagra in stores|viagra im vergleich|wow viagra endurance|we choice generic viagra uk|cost viagra tablets india|viagra pille kosten|quiero comprar viagra o ciali|cheap viagra from shanghai|viagra 10mg tablets|viagra without a doctor|generic sale viagra|ou peut on acheter du viagra|viagra cialis online kaufen|viagra is amazing|kauf viagra|click now buy levitra viagra|purchase viagra with paypal|prices levitra vs viagra|viagra cost on black market|medicamentos viagra|grand the forks over viagra|levitra professional viagra|viagra mit online rezept|order viagra here|viagra 50 mg price|viagra e il cuore|viagra rezeptfrei|vente viagra cialis levitra|generika viagra kaufe|risque acheter viagra|prix viagra senegal|il viagra rende sordi|viagra 100mg x 15 canada|where to buy viagra hong kong|just try generica viagra sale|viagra 50mg grobritannien|viagra number order on phone|were to buy viagra in mexico|buy viagra bali|donde comprar viagra valencia|wirkung von viagra bei gesunde|25 mg viagra price|viagra fr kvinna|just try order viagra usa|discount soft viagra|how to use pfizer viagra|express american viagra buy|best food with viagra|viagra generic trustworthy|achat viagra online|viagra cheapest price generic|viagra 25mg dosierung|good choice viagra usa|viagra pfizer comentarios|viagra american counterfeit|only today viagra sale buy|can i take to much viagra|real viagra tablets|viagra 100 mg pricing|viagra alternative gnc|viagra generic drug|acheter cialis levitra viagra|prix du viagra en parapharmaci|viagra definition italian|my boyfriend takes viagra|click here where buy viagra|can you buy viagra in boots uk|viagra istruzioni per us|viagra farmacia costo|best viagra for men uk|sale uk of viagra|i use it fda approves viagra|viagra quando costa|viagra on sale toronto|viagrabuymastercard|viagra pille frau|herbal alternatives to viagra|prescription brand viagra|reviews forums generic viagra|sales cheap viagra|viagra tabletter|generic viagra shipped us|cialis viagra alcoo|only here viagra discount drug|we like it viagra no doctor|buy generic viagra cheap|i use it online rx viagra|can you buy viagra in vila|how to buy red viagra|can you take viagra with copd|viagra phone number|acquistare viagra pfizer|viagra similares efectos|viagra kaufen einzeln 100mg|regular price of viagra|cheap uk viagrapeople group|wow viagra england|venta de viagra mendoza|viagra mail order paypal|generic release viagra|viagra price and name|viagra purchase sa|india viagra sales|generika viagra rezept|just try cheap viagra soft|viagra pfizer preis|viagra testpackung kaufen|viagra kauf rechnung|viagra bottle pills bonus|a viagra get prescription|viagra tablets online in spain|online soft tabs buy viagra|we to buy viagra online|viagra indien erfahrungen|viagra 50mg results|viagra 100mg tabletten|viagra dauer bis wirkung|generic viagra vancouver

Gemiddelde beoordeling 
 
1.3

Niet Blij!

Ik heb niet een positief ervaring aan anotherlove.nl overgehouden. Ik ben er niet blij mee hoe dingen gelopen zijn. Ik wilde mijn account laten verwijderen. Een heleboel geheisa en uiteindelijk kreeg ik een rekening dat ik nog een betaling had open staan:S. Ik zou niet weten hoe ik dat voor elkaar gekregen moet hebben!

Gebeld met de klantservice die hebben het dus wel netjes opgelost. Maar ik ben er nu wel even klaar mee!!!

20 resultaten - getoond 1 - 20