MijnGeheimeLiefde Opmerkelijk

 
3.4 (13)
3693   0
Schrijf een beoordeling
MijnGeheimeLiefde

Je bent gelukkig, maar je mist iets in je relatie. Jij en partner zitten in een sleur en je wilt niets anders dan hier uit. Je wilt spanning weer terug in je leven. Je wilt je weer de middelpunt voelen zonder grote veranderingen. Je wilt gezien worden, gehoord worden, binnen de regels.

 

MijnGeheimeLiefde is een optie voor mensen die geen grote verandering in hun leven willen hebben maar wel de spanning van iets nieuws en misschien iets bekends.

Je zit in een omgeving waar je veilig met elkaar kunt communiceren. Alle gegevens zijn vergrendeld en dus niet vindbaar op Google. U bent verzekerd van gemak waar wij verantwoordelijk voor zijn. Op deze manier kunt u in een fijne en veilige omgeving communiceren met anderen.

Alle leden worden gecontroleerd om zo een goed klantendatabase garant te stellen, waar voor een ieder wat wils is. Er wordt gekeken naar factoren die een match teweegbrengen. Daarnaast treden wij accuraat op wanneer er misbruik wordt gemaakt van onze diensten. Op deze manier verzekeren wij onze klanten van een goede verstandshouding met ons en onze diensten.

Website: MijnGeheimeLiefde

 

 

Bezoekers-beoordelingen

13 reviews

5 stars
 
(0)
 
(6)
 
(6)
 
(1)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.4
 
3.5  (13)
 
3.6  (13)
 
3.8  (13)
 
3.5  (13)
 
2.9  (13)
 
2.6  (13)
 
3.3  (13)
 
3.5  (13)
 
3.5  (13)
 
3.2  (13)
 
3.9  (13)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8

Goed!!

Twee dates gehad tot nu toe en ik ben er blij mee. Ik wil vooral een vrouw vinden waar ik mee kan praten. Gewoon goede gezelschap. Ik niet meer samen met mijn vrouw maar een goede, gezellige gesprekspartner is soms ver te zoeken.

Een kleine notitie is wel: Ik heb laatste een probleem gehad met mijn betaling. Er was teveel afgeschreven en jullie klantenservice heeft dit niet echt discreet opgelost. Ik vond dat erg jammer!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8

Tevreden!!

Ik heb enkele leuke dates gehad alleen waren het meer vriendschapelijk get to gether dan iets andesr. Ik denk ook niet dat je al teveel moet verwachten. Ik heb wel een leuke tijd gehad. Zou wel leuk zijn als er een leuke vrouw aan over houd die ook gescheiden is of iets.

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.1

Slecht!!

Ik ben nu al bijna een hafl jaar een klant bij jullie en ik er niets aan gehad mijngeheimliefde.nl!! Kunnen jullie mij vertellen waarom ik slaag terwijl ik wel mijn best doe?! Ik vind het niet kunnen dat jullie aan mij verdienen maar dat ik er niets voor terug krijg. DAT MAG NIET!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Positief!!

Ik ben echt super blij dat ik een mooie vrouw gevonden heb. Ik wil niet voor op zaken lopen maar ik ben echt tevreden met haar. Ze is precies de persoon die ik zocht en daarnaast we hebben net gemeen maar, ook verschillend genoeg om van elkaar te leren!

Supperrr!!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.6

Nog een date!

Sterke puten: ruime keuze, leuke vrouwen.
Zwakke punten: nog geen date. Duurt lang voordat ik een reactie krijg van vrouwen. Waarom is dat Zo? Waarom gaat het zo moeilijk?

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.4

tevreden

Ik heb eigenlijk weinig op of aan te merken. Ik heb nu een fijn gesprek met een vrouw en bevalt mij prima. Ik wil ook niet meer dan een fijn gesprek kunnen voeren. Ik was eigenlijk op zoek naar een fijn gesprekspartner en die heb ik nu gevonden.

Heel fijn!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Goed!

Ik heb nu 2 dates gehad en ik mag niet klagen. Leuke partners, leuke gesprekken en twee leuke avonden gehad. En ik zeg er even meteen bij, dit betekent niet dat ieder gesprek meteen eindigt in een date. Nee, maar dat ligt aan wat voor wensen iemand heeft. Maar het is écht te doen.

En kunnen jullie echt niets doen aan jullie prijzen? Hebben alle datingsites een afspraak gemaakt om een bepaald prijs te hanteren?!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Ik ben niet blij!!

Ik lees hieronder al dat meerdere niet meteen slagen en dat je moet volhouden en geduld hebben. En geloof me ik begrijp dat. Maar ik sta nu al 4,4 maand ingeschreven op mijngeheimeliefde en ik ben niet blij. Ik heb contact gehad met diverse vrouwen maar het loopt allemaal zo traaagg en moeizaam!!

Ik heb wel een goede vriendin eraan overgehouden maar dat is niet in de eerste plaats waar ik mij voor had aangemeld. Ik begreep al van deze vriendin die wat langer dan mij ingeschreven staat dat dit doorgaans normaal is. Het duurt allemaal even voordat je elkaar echt vertrouwd.

Het zal wel iets mannelijks zijn, geen geduld hebben geloof ik!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Niet erg positief!!

Ik zie hieronder dat mensen allemaal geslaag zijn op mijngeheimliefde. Maar dat is niet helemaal waar voor mij. Ja ik heb contact gehad met meerder vrouwen online. Maar afspraakjes, dat ontbreekt er toch helaas. Ik begrijp niet zo goed waar het aan ligt omdat de gesprekjes, ja gewoon fijn verlopen.

En ja, het is niet inderdaad niet goedkoop, maar dat neem ik op de koop. Voor mij is de fysieke contact toch belangrijk. Maar juist dat ontbreekt, jammer genoeg. Het kan best dat de vrouwendie ik spreek, niet persé op zoek zijn naar soortgelijke contact. Hopelijk gaat het jullie beter af!

Ik heb trouwens wel enkele accounts gezien waar ik mijn twijfels bij heb, maar stoor je daar niet aan. Er is werkelijk maar dan genoeg om uit te kiezen, die wel gewoon 'echt' zijn.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.8

Verassend Goed!

Ik kreeg eerst drie berichtjes op Geheimeliefde.nl. Ik dacht meteen, daar willen ze mij zoet mee maken. Ik heb toch maar betaalt voor een aantal credits. De berichten stromen niet meteen binnen nee! Maar als je even rond kijkt dan zie je genoeg vermaak er tussen zitten. Ik heb nu met 2 vrouwen contact en dat verloopt voorspoedig.

Verwacht niet dat talloze vrouwen zich op je gaan gooien maar als je je best doet en geduld heb dan kom je er vast wel!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Positief

Ik ben verbaasd,dat is het enige hoe ik dit kan beschrijven. Verbaasd hoe goed het eigenlijk werkt.

Ik ben nu 2 maanden ingeschreven en ik vind het goed lopen. Ik was op zoek naar een vriend omdat ik alles thuis heb wat ik nodig heb. En die heb ik hier gevonden.

In één woord geweldig!!!!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0

Lekkere site

Ik vind mijngeheimeliefde wel een leuke site. Het is erg overzichtelijk en ook wel eenvoudig om te begrijpen. Dat heb ik niet altijd op andere datingsites en ik heb er inmiddels best wel wat gehad. Nu heb ik ook al wel wat contacten opgedaan die ik niet altijd even leuk vond.
Ben benieuwd waar het verder toe gaat leiden. Vind het wel altijd leuk en spannend!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Blij verrast met deze site!

Ik ben echt erg enthousiast over deze site. Ik zoek geen nieuwe vrouw, maar zoek wel de spanning van een andere vrouw... Zonder thuis open kaart te hoeven of willen spelen (dit vind ik trouwens totaal niet nodig namelijk) en daarom is deze manier van een geweldige tijd delen met een lieve, sexy en echt oprechte, vrouw die precies hetzelfde zoekt helemaal geweldig. Dankzij MijnGeheimeLiefde hoef je niet het onmogelijke te zoeken want dit is dan toch meestal op het schoolplein, langs het voetbalveld en binnen de cirkel van bekenden of 10 km.

Het voordeel van MijnGeheimeLiefde is dat vanaf het moment van inschrijving en het invullen van me eigen profiel de site heel vertrouwelijk voelt. Je deelt bijv alleen foto's met mensen die jij vertrouwt en berichten sturen en zoeken gaat heel gemakkelijk. Wat ik vooral een pluspunt vind is dat ze qua betalingsmogelijkheid (ja dat hoort er nou eenmaal bij denk ik) een trial aanbieden waardoor ik eerst kan kijken of ik de website wel wat vind zonder er meteen tientalle euro's aan uit te hoeven geve :)

KOrtom.. ik ben echt blij verrast en heb me eerste contacten al opgedaan via deze site!