MijnGeheimeLiefde Opmerkelijk

 
3.4 (13)
5052   0

Bezoekers-beoordelingen

6 reviews with 3 stars

13 reviews

5 stars
 
(0)
 
(6)
 
(6)
 
(1)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.4
 
3.5  (13)
 
3.6  (13)
 
3.8  (13)
 
3.5  (13)
 
2.9  (13)
 
2.6  (13)
 
3.3  (13)
 
3.5  (13)
 
3.5  (13)
 
3.2  (13)
 
3.9  (13)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
6 resultaten - getoond 1 - 6  
 
Sortering 
 
(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.1

Slecht!!

Ik ben nu al bijna een hafl jaar een klant bij jullie en ik er niets aan gehad mijngeheimliefde.nl!! Kunnen jullie mij vertellen waarom ik slaag terwijl ik wel mijn best doe?! Ik vind het niet kunnen dat jullie aan mij verdienen maar dat ik er niets voor terug krijg. DAT MAG NIET!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.4

tevreden

Ik heb eigenlijk weinig op of aan te merken. Ik heb nu een fijn gesprek met een vrouw en bevalt mij prima. Ik wil ook niet meer dan een fijn gesprek kunnen voeren. Ik was eigenlijk op zoek naar een fijn gesprekspartner en die heb ik nu gevonden.

Heel fijn!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Ik ben niet blij!!

Ik lees hieronder al dat meerdere niet meteen slagen en dat je moet volhouden en geduld hebben. En geloof me ik begrijp dat. Maar ik sta nu al 4,4 maand ingeschreven op mijngeheimeliefde en ik ben niet blij. Ik heb contact gehad met diverse vrouwen maar het loopt allemaal zo traaagg en moeizaam!!

Ik heb wel een goede vriendin eraan overgehouden maar dat is niet in de eerste plaats waar ik mij voor had aangemeld. Ik begreep al van deze vriendin die wat langer dan mij ingeschreven staat dat dit doorgaans normaal is. Het duurt allemaal even voordat je elkaar echt vertrouwd.

Het zal wel iets mannelijks zijn, geen geduld hebben geloof ik!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Niet erg positief!!

Ik zie hieronder dat mensen allemaal geslaag zijn op mijngeheimliefde. Maar dat is niet helemaal waar voor mij. Ja ik heb contact gehad met meerder vrouwen online. Maar afspraakjes, dat ontbreekt er toch helaas. Ik begrijp niet zo goed waar het aan ligt omdat de gesprekjes, ja gewoon fijn verlopen.

En ja, het is niet inderdaad niet goedkoop, maar dat neem ik op de koop. Voor mij is de fysieke contact toch belangrijk. Maar juist dat ontbreekt, jammer genoeg. Het kan best dat de vrouwendie ik spreek, niet persé op zoek zijn naar soortgelijke contact. Hopelijk gaat het jullie beter af!

Ik heb trouwens wel enkele accounts gezien waar ik mijn twijfels bij heb, maar stoor je daar niet aan. Er is werkelijk maar dan genoeg om uit te kiezen, die wel gewoon 'echt' zijn.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.8

Verassend Goed!

Ik kreeg eerst drie berichtjes op Geheimeliefde.nl. Ik dacht meteen, daar willen ze mij zoet mee maken. Ik heb toch maar betaalt voor een aantal credits. De berichten stromen niet meteen binnen nee! Maar als je even rond kijkt dan zie je genoeg vermaak er tussen zitten. Ik heb nu met 2 vrouwen contact en dat verloopt voorspoedig.

Verwacht niet dat talloze vrouwen zich op je gaan gooien maar als je je best doet en geduld heb dan kom je er vast wel!

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.9

Positief

Ik ben verbaasd,dat is het enige hoe ik dit kan beschrijven. Verbaasd hoe goed het eigenlijk werkt.

Ik ben nu 2 maanden ingeschreven en ik vind het goed lopen. Ik was op zoek naar een vriend omdat ik alles thuis heb wat ik nodig heb. En die heb ik hier gevonden.

In één woord geweldig!!!!

6 resultaten - getoond 1 - 6