MijnGeheimeLiefde Opmerkelijk

 
3.4 (13)
5148   0

Bezoekers-beoordelingen

6 reviews with 4 stars

13 reviews

5 stars
 
(0)
 
(6)
 
(6)
 
(1)
1 star
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.4
 
3.5  (13)
 
3.6  (13)
 
3.8  (13)
 
3.5  (13)
 
2.9  (13)
 
2.6  (13)
 
3.3  (13)
 
3.5  (13)
 
3.5  (13)
 
3.2  (13)
 
3.9  (13)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
6 resultaten - getoond 1 - 6  
 
Sortering 
 
(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8

Goed!!

Twee dates gehad tot nu toe en ik ben er blij mee. Ik wil vooral een vrouw vinden waar ik mee kan praten. Gewoon goede gezelschap. Ik niet meer samen met mijn vrouw maar een goede, gezellige gesprekspartner is soms ver te zoeken.

Een kleine notitie is wel: Ik heb laatste een probleem gehad met mijn betaling. Er was teveel afgeschreven en jullie klantenservice heeft dit niet echt discreet opgelost. Ik vond dat erg jammer!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8

Tevreden!!

Ik heb enkele leuke dates gehad alleen waren het meer vriendschapelijk get to gether dan iets andesr. Ik denk ook niet dat je al teveel moet verwachten. Ik heb wel een leuke tijd gehad. Zou wel leuk zijn als er een leuke vrouw aan over houd die ook gescheiden is of iets.

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Positief!!

Ik ben echt super blij dat ik een mooie vrouw gevonden heb. Ik wil niet voor op zaken lopen maar ik ben echt tevreden met haar. Ze is precies de persoon die ik zocht en daarnaast we hebben net gemeen maar, ook verschillend genoeg om van elkaar te leren!

Supperrr!!!

(Updated: Februari 04, 2016)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.6

Nog een date!

Sterke puten: ruime keuze, leuke vrouwen.
Zwakke punten: nog geen date. Duurt lang voordat ik een reactie krijg van vrouwen. Waarom is dat Zo? Waarom gaat het zo moeilijk?

(Updated: September 11, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0

Lekkere site

Ik vind mijngeheimeliefde wel een leuke site. Het is erg overzichtelijk en ook wel eenvoudig om te begrijpen. Dat heb ik niet altijd op andere datingsites en ik heb er inmiddels best wel wat gehad. Nu heb ik ook al wel wat contacten opgedaan die ik niet altijd even leuk vond.
Ben benieuwd waar het verder toe gaat leiden. Vind het wel altijd leuk en spannend!

Gemiddelde beoordeling 
 
4.1

Blij verrast met deze site!

Ik ben echt erg enthousiast over deze site. Ik zoek geen nieuwe vrouw, maar zoek wel de spanning van een andere vrouw... Zonder thuis open kaart te hoeven of willen spelen (dit vind ik trouwens totaal niet nodig namelijk) en daarom is deze manier van een geweldige tijd delen met een lieve, sexy en echt oprechte, vrouw die precies hetzelfde zoekt helemaal geweldig. Dankzij MijnGeheimeLiefde hoef je niet het onmogelijke te zoeken want dit is dan toch meestal op het schoolplein, langs het voetbalveld en binnen de cirkel van bekenden of 10 km.

Het voordeel van MijnGeheimeLiefde is dat vanaf het moment van inschrijving en het invullen van me eigen profiel de site heel vertrouwelijk voelt. Je deelt bijv alleen foto's met mensen die jij vertrouwt en berichten sturen en zoeken gaat heel gemakkelijk. Wat ik vooral een pluspunt vind is dat ze qua betalingsmogelijkheid (ja dat hoort er nou eenmaal bij denk ik) een trial aanbieden waardoor ik eerst kan kijken of ik de website wel wat vind zonder er meteen tientalle euro's aan uit te hoeven geve :)

KOrtom.. ik ben echt blij verrast en heb me eerste contacten al opgedaan via deze site!

6 resultaten - getoond 1 - 6