Xaffaire Opmerkelijk

 
2.0 (11)
3619   0
Schrijf een beoordeling
Xaffaire

Xaffaire biedt singles de kans om zich kennis te maken met andere singles. Je bent vrij van verplichtingen en kunt onderling met elkaar afspraken maken. Je weet waarom je aanmeld en dat zorgt voor duidelijkheid. Wat je ziet dat krijg je ook..

Xaffaire is netwerk die mensen met elkaar verbindt met soortgelijke behoeftes. Als je behoefte hebt aan gezelschap of gewoon een avond erop uit wilt, dan is dit mogelijk. Je vindt vrouwen en mannen in je buurt. Dit vergemakkelijk en bevordert de communicatie.

Ben je op zoek naar een een spannende chat, of wil je online daten of iemand zo snel mogelijk ontmoeten dan is dit een goede keuze voor jou!

Ook als je opzoek bent naar leuke vrouwen met wie je een avond wilt doorbrengen en waar jij de vrijheid heb om jezelf kenbaar te maken zoals jij dat goed vindt dan is Xaffaire zonder meer een goede keuze!

 

Website: www.Xaffaire.nl

Bezoekers-beoordelingen

11 reviews

5 stars
 
(0)
4 stars
 
(0)
 
(3)
 
(6)
 
(2)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
1.7  (11)
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.0  (11)
 
2.0  (11)
 
2.2  (11)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
Gemiddelde beoordeling 
 
1.8

slecht

schrijf je hier niet in dit zijn hun voor waarden: 3.8 Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk. je hebt dus met fake profielen te maken

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0

Nep

Absoluut fake.

Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Positief!!

Sterke punten: Ik ben nu in gesprek met een vrouw die ik net heb leren kennen. Het is nu nog allemaal pril maar het lijkt de goede kant op te gaan. Ik ben echt op zoek naar een levenspartner dus wel zo fijn als ik iemand kan vinden die mij aanvult.

Zwakke punten: Beetje duur?

Gemiddelde beoordeling 
 
1.2

Slecht!!

Sterke punten: GEEN
Zwakke punten: ik zie dat ik net vele anderen op deze site echt geld uit geef om iemand te vinden maar dat daar niet positiefs uit komt. Dat moet toch niet de bedoeling zijn? OF VINDEN JULLIE HET LEUK MENSEN TE BEDUZELEN?!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Merkwaardig!!

Net als mijn lotgenoot hieronder vind ik het ook ERGGGG moeizaam gaan. Ik denk alleen niet dat ik echt advies nodig heb. Ik denk dat het gewoon aan de vrouwen ligt. Ik heb mijn vraagtekens of ze wel echt zijn als ik het even zo mag zeggen. Ik zie dat meerdere lotgenoten hetzelfde denken op deze site over andere datingssites. Dat zal toch niet zomaar zo zijn?? Ik ben nu al 2 maanden bezig met contact maken met diverse vrouwen en dat wil maar niet lukken. Lijkt me nogal sterk vind je ook niet???

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

Moeizaam!

Krijg niet het gevoel dat de vrouwen ingeteresseerd zijn. Het is jammer omdat ik al behoorlijk veel geld uitgegeven heb. Kunnen jullie misschien mijn advies geven xaffaire.nl?

Iedere tip is meegenomen!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

Ontevreden!!

Het lijkt er echt op of de vrouwen niet geinteresseerd zijn. Als ik praat met ze dan is alles prima, als heb ik het gevoel dat ik een standaard krijg. Ik heb niet echt het gevoel dat ik iemand leer kennen. Meer dat ik mijn tijd aan het verdoen ben, wat jammer is omdat ik graag gewoon iemand wil leren kennen!

Ik blijf betalen, het is dan ook triest als ik er NIETS voor terug krijg.
GEEN GOEDE ZAKEN!!!

Sterke punten:-
Zwakken punten: geen vooruitgang, geen afspraakjes!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Xaffaire

Ik zal wel xffaire niet helemaal begrijpen. Maar ik dacht toch echt dat het om een affaire ging. Maar wat ik merk is dat vrouwen ervoor kiezen terughouden te zijn. Ze praten liever niet met je over afspreken en negeren het liefst het hele vraag. Ook merk ik dat ik nooit concrete antwoorden krijg. Een beetje moeilijk als je probeert een relatie op te bouwen!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.8

Gewoon goed toch!

Ik heb nu 4 keer een date gehad met 4 verschillende dames. Ik zeg meteen erbij het was voor mij niet de bedoeling om meer uit deze afspraken te krijgen dan een goede vriendin eraan overhouden. Dit heb ik duidelijk gemaakt alvorens af te spreken. Ik geloof niet dat iedere vrouw op zoek is naar intieme contact, niet op xaffaire.

Verder heb ik weinig op of aan te merken. Ja, het is zeker niet goedkoop maar ik heb er wel wat voor terug gehad en dat maakt het wat verdraaglijk!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Slaag niet ...

Ik vind het een beetje jammer dat het bij mij niet allemaal zo voorspoedig verloopt op xaffaire. Ik ben nu geruime tijd lid en ik heb nog geen dates gehad. De vrouwen die praten maar al te graag, maar zijn toch voorzichtig als het op aanspreken komt. Het kan best zijn dat dit gebruikelijk is en dat ik daar gewoon niet op de hoogte van ben, maar het blijft merkwaardig. Heeft iemand anders dit ook zo ervaren?>

Verder vind ik jullie prijzen behoorlijk hoog! Jullie hebben wel een fijne zoeksysteem, dat ik vind ik belangrijk. Ik blijf het nog even proberen en ik hoop dat het wel gaat lukken!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

gezelschap gevonden!

Ik was op zoek naar gezelschap op xaffaire.nl. Ik heb die gevonden. Ik lees dat het niet allemaal erg makkelijk gaat. Nou ik was dan waarschijnlijk de uitzondering. Mij eerst contact, daar was het meteen raak mee!

Ik heb wel meer credits moeten kopen maar dat had ik wel ervoor over. Genoeg mooie vrouwen om uit kiezen. Ik heb enkele accounts gezien waarvan ik weet dat deze fake zijn(google afbeeldingen). Maar daar stoor ik mij verder niet. Er zijn genoeg om uit te kiezen!