Xaffaire Opmerkelijk

 
2.0 (11)
3560   0

Bezoekers-beoordelingen

6 reviews with 2 stars

11 reviews

5 stars
 
(0)
4 stars
 
(0)
 
(3)
 
(6)
 
(2)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
1.7  (11)
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.0  (11)
 
2.0  (11)
 
2.2  (11)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
6 resultaten - getoond 1 - 6  
 
Sortering 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
1.8

slecht

schrijf je hier niet in dit zijn hun voor waarden: 3.8 Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk. je hebt dus met fake profielen te maken

Gemiddelde beoordeling 
 
2.2

Positief!!

Sterke punten: Ik ben nu in gesprek met een vrouw die ik net heb leren kennen. Het is nu nog allemaal pril maar het lijkt de goede kant op te gaan. Ik ben echt op zoek naar een levenspartner dus wel zo fijn als ik iemand kan vinden die mij aanvult.

Zwakke punten: Beetje duur?

Gemiddelde beoordeling 
 
1.9

Merkwaardig!!

Net als mijn lotgenoot hieronder vind ik het ook ERGGGG moeizaam gaan. Ik denk alleen niet dat ik echt advies nodig heb. Ik denk dat het gewoon aan de vrouwen ligt. Ik heb mijn vraagtekens of ze wel echt zijn als ik het even zo mag zeggen. Ik zie dat meerdere lotgenoten hetzelfde denken op deze site over andere datingssites. Dat zal toch niet zomaar zo zijn?? Ik ben nu al 2 maanden bezig met contact maken met diverse vrouwen en dat wil maar niet lukken. Lijkt me nogal sterk vind je ook niet???

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

Moeizaam!

Krijg niet het gevoel dat de vrouwen ingeteresseerd zijn. Het is jammer omdat ik al behoorlijk veel geld uitgegeven heb. Kunnen jullie misschien mijn advies geven xaffaire.nl?

Iedere tip is meegenomen!

Gemiddelde beoordeling 
 
1.5

Ontevreden!!

Het lijkt er echt op of de vrouwen niet geinteresseerd zijn. Als ik praat met ze dan is alles prima, als heb ik het gevoel dat ik een standaard krijg. Ik heb niet echt het gevoel dat ik iemand leer kennen. Meer dat ik mijn tijd aan het verdoen ben, wat jammer is omdat ik graag gewoon iemand wil leren kennen!

Ik blijf betalen, het is dan ook triest als ik er NIETS voor terug krijg.
GEEN GOEDE ZAKEN!!!

Sterke punten:-
Zwakken punten: geen vooruitgang, geen afspraakjes!

Gemiddelde beoordeling 
 
2.0

Xaffaire

Ik zal wel xffaire niet helemaal begrijpen. Maar ik dacht toch echt dat het om een affaire ging. Maar wat ik merk is dat vrouwen ervoor kiezen terughouden te zijn. Ze praten liever niet met je over afspreken en negeren het liefst het hele vraag. Ook merk ik dat ik nooit concrete antwoorden krijg. Een beetje moeilijk als je probeert een relatie op te bouwen!

6 resultaten - getoond 1 - 6