Xaffaire Opmerkelijk

 
2.0 (11)
3560   0

Bezoekers-beoordelingen

3 reviews with 3 stars

11 reviews

5 stars
 
(0)
4 stars
 
(0)
 
(3)
 
(6)
 
(2)
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
1.7  (11)
 
1.9  (11)
 
2.1  (11)
 
2.1  (11)
 
2.0  (11)
 
2.0  (11)
 
2.2  (11)
Terug naar listing
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Inschrijven
Snelheid
Prijs/kwaliteit
Slagingskans
Aantal matches
Kwaliteit matches
Profiel samenstellen
Kwaliteit profielen
Aantal berichten/reacties
Kwaliteit berichten/reacties
Zoekfunctionaliteit
Commentaar
3 resultaten - getoond 1 - 3  
 
Sortering 
 
Gemiddelde beoordeling 
 
2.8

Gewoon goed toch!

Ik heb nu 4 keer een date gehad met 4 verschillende dames. Ik zeg meteen erbij het was voor mij niet de bedoeling om meer uit deze afspraken te krijgen dan een goede vriendin eraan overhouden. Dit heb ik duidelijk gemaakt alvorens af te spreken. Ik geloof niet dat iedere vrouw op zoek is naar intieme contact, niet op xaffaire.

Verder heb ik weinig op of aan te merken. Ja, het is zeker niet goedkoop maar ik heb er wel wat voor terug gehad en dat maakt het wat verdraaglijk!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

Slaag niet ...

Ik vind het een beetje jammer dat het bij mij niet allemaal zo voorspoedig verloopt op xaffaire. Ik ben nu geruime tijd lid en ik heb nog geen dates gehad. De vrouwen die praten maar al te graag, maar zijn toch voorzichtig als het op aanspreken komt. Het kan best zijn dat dit gebruikelijk is en dat ik daar gewoon niet op de hoogte van ben, maar het blijft merkwaardig. Heeft iemand anders dit ook zo ervaren?>

Verder vind ik jullie prijzen behoorlijk hoog! Jullie hebben wel een fijne zoeksysteem, dat ik vind ik belangrijk. Ik blijf het nog even proberen en ik hoop dat het wel gaat lukken!!

Gemiddelde beoordeling 
 
3.2

gezelschap gevonden!

Ik was op zoek naar gezelschap op xaffaire.nl. Ik heb die gevonden. Ik lees dat het niet allemaal erg makkelijk gaat. Nou ik was dan waarschijnlijk de uitzondering. Mij eerst contact, daar was het meteen raak mee!

Ik heb wel meer credits moeten kopen maar dat had ik wel ervoor over. Genoeg mooie vrouwen om uit kiezen. Ik heb enkele accounts gezien waarvan ik weet dat deze fake zijn(google afbeeldingen). Maar daar stoor ik mij verder niet. Er zijn genoeg om uit te kiezen!

3 resultaten - getoond 1 - 3